Autojen kierrätys

Tarjoamme ratkaisuja kaikentyyppisten ajoneuvojen ja niihin liittyvien jäännöstuotteiden ja -jätteiden käsittelyyn. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, autopurkajat sekä yksityiset kuluttajat.

TEHOKKAAT KIERRÄTYSRATKAISUT

Erikoisosaamisen ja omien laitosten avulla voimme parhaalla tavalla huolehtia romuautoista ja niissä olevista vaarallisista jätteistä, kuten jäteöljystä, glykolista, öljynsuodattimista, liuottimista, turvatyynyistä ja sähköautojen akuista. Käsittelemme autot aina turvallisesti omissa erikoislaitteilla varustetuissa laitoksissamme romuautodirektiivin mukaisesti.

Teemme yhdessä tarvekartoituksen ja laadimme ehdotuksen kustannustehokkaasta ratkaisusta, joka säästää aikaa ja työvoimaa. Tarjoamme sopimuksen mukaan myös koulutuksia, joiden aiheina ovat ympäristöasiat, lait ja toimintaa ohjaavat säännöt. Huolehdimme toimintanne kaikista jätteistä, niin metalliromusta ja vaarallisista jätteistä kuin myös muistakin jätteistä.  

Meillä on pitkä kokemus alan toimijoiden kanssa. Teemme yhteistyötä mm. autonvalmistajien ja toimialajärjestöjen kanssa. Pystymme auttamaan teitä autojen kierrätykseen liittyvissä nykyisissä ja tulevissa vaatimuksissa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme uusien kierrätettävien materiaalien parissa.

  • Jaa tämä sivu

Kierrätä autosi fiksusti

Tuo autosi kierrätykseen meille. Kierrätämme autot ympäristöystävällisesti ja romuautodirektiivin mukaisesti.

Katso lisäohjeita 

Stena Nordic Recycling Center

Kestävässä yhteiskunnassa on pystyttävä hyödyntämään entistä paremmin käytöstä poistettuja tuotteita uusien tuotteiden raaka-aineresursseina. Me Stenalla halusimme vastata tähän tarpeeseen ja nostaa kierrätyksen aivan uudelle tasolle. Teimme kaikkien aikojen suurimman tuotantoinvestoinnin ja rakensimme uuden kierrätyslaitoksen Halmstadiin.

Lue lisää