Tule kehittämään tulevaisuuden kierrätystä

Osaava henkilökunta on meille tärkeä voimavara ja menestyksemme perusta. Kasvavan ja kehittyvän yhtiömme rekrytoinnissa korostuvat erityisesti ammatillinen osaaminen ja oppimiskyky. Olennaista on tämän lisäksi oikea asenne ja oma-aloitteisuus.

Haemme nyt organisaatiotamme vahvistamaan liiketoimintalähtöistä ja kehittämishenkistä

Tuotannon kehittäjää / fasilitaattoria


Tulet työskentelemään
nykyisten toimintojen suorittamiseen liittyvien prosessien kehittämisen ja tehostamisen parissa. Tarkoitusta varten konsernissamme on kehitetty konsepti, joka pohjautuu Lean-tyyppiseen ajattelutapaan. Olet päävastuussa tämän toimintatavan jalkauttamisesta Suomessa, koordinoit ”best practices” tapoja yhtiössä, auditoit, tuet ja koulutat esimiehiä ja osallistut konsernin konseptien kehitysryhmään. Matkapäiviä sinulla on 2 -3 viikossa. Tehtävä on uusi ja sijaitsee Riihimäellä/Vantaalla.

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on tekninen ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto ja noin viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä tai teollisista tehtävistä. Sinulla on kokemusta projektinhallinnasta ja johtamisesta, ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja olet toiminut kehitystehtävissä. Tunnet myös lean-ajattelun ja sen erilaiset kehittämistyökalut, kuten 5S.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvan asiaosaamisen lisäksi itsenäistä, periksiantamonta ja järjestelmällistä otetta työhön sekä vaikuttavia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, mahdollisesti myös ruotsiksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tanja Mattila puh. 020 7469 480, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 12.4. klo 14.00-16.00.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si viimeistään tiistaina 18.4.2017. 

Jätä hakemus

EikÖ tämä ollut sinun työtehtäväsi?

Jos pidät haasteista ja sinulla on motivaatiota olla mukana saavuttamassa yhtiömme kunnianhimoisia tavoitteita, voit lähettää meille avoimen hakemuksesi. Kerro siinä itsestäsi sekä tehtävistä, joista olisit kiinnostunut ja miltä paikkakunnalta haet töitä. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@stenarecycling.fi

Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva tehtävä vapautuu!

  • Jaa tämä sivu