Tule meille töihin – haemme nyt vahvistusta myyntitiimiimme

2021-03-22

1280_400_HR_nohelmets_CompQual80.jpg

Haemme myyntitiimiimme asiakaspäällikköä vahvistamaan pääkaupunkiseudun kierrätyspalvelumyyntiä.

Asiakaspäällikkönä vastaat palvelumyynnistä nimetyille asiakkaille ja hankit uusia asiakkuuksia myyntialueeltasi. Vastuullasi on kehittää olemassa olevia asiakkuuksia kannattavammiksi ja kasvattaa myyntiä. Teet läheistä yhteistyötä myös talossa sisäisesti, etenkin operatiivisten yksiköidemme kanssa. Raportoit myyntijohtajalle ja kuulut myyntitiimiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulle positiivinen asenne asiakas- ja myyntityöhön, muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja ymmärrystä kiertotaloudesta. Erityisesti arvostamme metallimateriaalien tuntemusta.

Odotamme sinulta itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kiertotaloutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jarkko Illikainen, puh. 050 453 2005.

Haethan tehtävää 18.4.2021 mennessä. Ethän jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

LUE LISÄÄ JA HAE MEILLE TÖIHIN