Avoimet työtehtävät: Asiakaspalvelupäällikkö

2019-11-16

1250x400_HR_office_CompQual80.jpg

Haemme nyt asiakaspalvelutiimiimme asiakaspalvelupäällikköä.

Oletko sinä uusi asiakaspalvelupäällikkömme?

Asiakaspalvelutiimimme tehtäviin kuuluu asiakasneuvonta, tilausten vastaanotto, asiakastietojen ylläpito, laskutus ja asiakasraportointi. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. ajoneuvojen romutuspoistot sekä tuottajavastuuyhteisöjen laskutus ja raportointi. Asiakaspalvelussa hallinnoidaan myös vientitoimitusten tilaus-toimitusketjuja sisältäen logistiikkajärjestelyt. 

Asiakaspalvelupäällikkönä toimit asiakaspalveluosaston esimiehenä ja vastaat siitä, että asiakaspalvelu toimii yhtiön palvelulupauksen mukaisesti asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien suuntaan. Asiakaspalvelutiimiin kuuluu kahdeksan henkilöä, jotka työskentelevät eri paikkakunnilla.Vedät asiakaspalvelun kehityshankkeita ja osallistut yrityksen kehitystoimintaan asiakaspalvelun edustajana, esimerkiksi asiakasportaalin lanseerauksessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankan esimieskokemuksen lisäksi prosessien ja toimintatapojen kehittämistaitoja. Olet hyvä ihmisjohtaja ja työskentelytyylisi on sekä järjestelmällinen että aikaansaava. Kehityshankkeiden suunnittelu ja johtaminen on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta myös järjestelmähankkeista. Logistiikkatoimintojen tai kierrätysalan tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi. Pystyt työskentelemään tarvittaessa englanninkielellä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa.

Kyseessä on korvausrekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anitta Niiranen, Director Finance & Governance, maanantaina 18.11.2019 klo 13-14 ja keskiviikkona 20.11. klo 9-10.

Haethan tehtävään viimeistään 24.11.2019 lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla Asiakaspalvelupäällikkö.

 

Stena lyhyesti

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin. Stena Recyclingilla on noin 200 laitosta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Puolassa. Tarjoamme laajan ja kehittyvän valikoiman kierrätyspalveluita. Keräämme ja kierrätämme kaikentyyppistä jätettä kuten rautaa ja metalleja, vaarallisia jätteitä, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä muita jätteitä. Suomessa toimimme 12 paikkakunnalla, liikevaihtomme on noin 100 miljoona euroa vuodessa ja meitä stenalaisia on noin 120.

Osaava henkilökunta on meille tärkeä voimavara ja menestyksemme perusta. Kasvavan ja kehittyvän yhtiömme rekrytoinnissa korostuvat erityisesti ammatillinen osaaminen ja oppimiskyky. Olennaista on tämän lisäksi oikea asenne ja oma-aloitteisuus.

 

 

Jaa tämä sivu