Tule meille töihin – haemme nyt myyntiin vahvistusta

2020-06-24

1280x400_HR_rekry_toimih_CompQual80.jpg

Haemme myyntiorganisaatioomme ammattitaitoisia ja tuloshakuisia asiakasvastuuhenkilöitä. Meillä on avoimena avainasiakaspäällikön tehtävä pääkaupunkiseudulla ja lisäksi haemme asiakaspäälliköitä pk-seudulle ja Pirkanmaan alueelle. Pyrimme löytämään yhteensä neljä ammattilaista näihin tehtäviin.

Asiakaspäällikkönä vastaat palvelumyynnistä nimetyille asiakkaille ja hankit uusia asiakkuuksia myyntialueeltasi. Vastuullasi on kehittää olemassa olevia asiakkuuksia kannattavammiksi ja kasvattaa myyntiä. Teet läheistä yhteistyötä myös talossa sisäisesti, etenkin operatiivisten yksiköidemme kanssa. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen tai tekninen koulutus ja ainakin muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Kiertotalouden tuntemus ja metallien materiaalituntemus on merkittävä etu tehtävään haussa.

Vaaralliset jätteet -jäteryhmä vaatii oman huomionsa ja ainakin yhdeltä valittavalta henkilöltä odotammekin vahvaa asiantuntemusta vaarallisista jätteistä.

Odotamme sinulta itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Istut mielelläsi välillä myöskin auton ratissa, koska työ on liikkuvaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän vastuullisesti toimivassa yhtiössä ja dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kiertotaloutta.

Lisätietoja tehtävistä antaa viikoilla 26-27 ja 32-33 myyntijohtaja Jarkko Illikainen, puh. 050 453 2005.

Haethan tehtävään mielellään jo pian ja viimeistään 15.8.2020. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi ja mikä tehtävä ja myyntialue kiinnostaa sinua eniten.

LUE LISÄÄ JA HAE MEILLE TÖIHIN