Haemme asiakaspäällikköä Etelä-Suomeen

2022-09-13

1280_400_HR_nohelmets_CompQual80.jpg

Haemme myyntiorganisaatioomme ammattitaitoista ja tuloshakuista asiakasvastuuhenkilöä. Tehtävä sijoittuu pääkaupunkiseudulle ja on erityisen tärkeä uuden Espoon Ämmässuon yksikkömme avautuessa vuonna 2023, tehtävän toimialueena on Etelä-Suomi.

Asiakaspäällikkönä vastaat palvelumyynnistä nimetyille asiakkaille ja uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Vastuullasi on kehittää olemassa olevia asiakkuuksia, luoda kumppanuuksia, sekä kasvattaa myyntiä. Teet läheistä yhteistyötä sisäisesti, etenkin operatiivisten yksiköidemme kanssa sekä muiden ulkoisten kumppaneiden ja sidosryhmien.

Katsomme eduksi, jos sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen tai tekninen koulutus. Vielä tärkeämpänä pidämme usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja tuloksekkaasta myyntityöstä. Kiertotalouden ja metallien materiaalituntemus on merkittävä etu tehtävässä.

Pidät osaltasi huolta asiakaslähtöisistä palvelukokonaisuuksista sekä haluat tarjota asiakkaillemme heille soveltuvia ratkaisuja. Ratkaisumyynnin kokemuksen lisäksi, arvostamme hyviä järjestelmä- ja ICT-taitoja.

Odotamme sinulta itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Istut mielelläsi välillä myöskin auton ratissa, koska työ on liikkuvaa. Yhtiössämme on hybridityökäytäntö eli etätyö meillä on osa työarkea.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän vastuullisesti toimivassa yhtiössä ja dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kiertotaloutta.

Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö Timo Haantaus, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-15 välillä, p. 040 190 3662.

Haethan tehtävään mielellään pian ja viimeistään 31.10.2022

Hae työtehtävää tästä

Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel Liena Silenhenkilöhakukonsultti p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi.

Jaa tämä sivu