Avoimet työtehtävät: Business Controller Vantaalle

2018-05-29

1280_400_HR_nohelmets_CompQual80.jpg

Haemme nyt talousorganisaatioomme liiketoimintalähtöistä ja kehittämishenkistä

Business Controlleria

Tehtäviisi kuuluu tietojen analysointi ja niiden jalostaminen liiketoiminnan päätöksenteon tueksi sekä muu raportointi. Osallistut vahvasti sovellusten ja liiketoimintaa tukevan raportoinnin sekä prosessien kehittämiseen yhteistyössä sekä paikallisen että kansainvälisen organisaation kanssa. Raportoit talousjohtajalle ja olet tärkeä tuki yksikön vetäjille ympäri Suomea. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta ajoittain jalkaudut myös yksiköihimme.

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, osaat hyödyntää ERP-järjestelmiä sekä BI-raportointijärjestelmiä, ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja olet toiminut kehitystehtävissä. Menestyäksesi Business Controllerinamme tarvitset lisäksi strategista näkemyksellisyyttä sekä analyyttisyyttä. Vahvan asiaosaamisen lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön, kokemusta kehittämistyöstä sekä vaikuttavia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, mahdollisesti myös ruotsiksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Sani Kaajas pe 1.6. klo 12-13.30 ja to 7.6. klo 10-11.30, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi sunnuntaihin 10.6. mennessä.

Hae paikkaa

Jaa tämä sivu