Avoimet työtehtävät: Yksikönpäällikkö, Nokian yksikkö

2018-04-23

1280_400_HR_nohelmets_CompQual80.jpg

Haemme Nokian yksikköön

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat työssäsi Nokian yksikön liiketoiminnallisesta kokonaisuudesta, johdat yksikön operatiivista toimintaa ja kehität sitä yrityksen strategian mukaisesti. Työkaluna Sinulla tässä on Lean-tyyppinen ajattelumalli, jolla tehostetaan toimintaa ja prosesseja. Sinulla on vastuu muun muassa materiaalin vastaanotosta ja käsittelystä yksikössäsi. Operatiivisen johtamisen lisäksi keskeisenä tehtävänäsi on myös omien asiakkuuksiesi hoito ja aktiivinen myynti alueellasi. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta käytännön esimiestyöstä sekä myynnissä toimimisesta. Olet työskentelytyyliltäsi itsenäinen ja järjestelmällinen, ja haluat kehittää toimintaa. Käytät työssäsi tarvittaessa englantia. Logistiikka-, metalli- tai kierrätysalan tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi. Saat tehtävään perehdytyksen ja sinulla on motivaatiota oppia ja kehittyä kierrätysalalla.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa. 

Lisätietoja tehtävästä antavat aluepäällikkö Pasi Hassinen pe 27.4.klo 12-13 ja to 3.5. klo 12-13, puh. 050 563 2173 ja MPS-konsultti Riitta Kättö, puh. 020 746 9434. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 10.5.2018.

Hae paikkaa

 

Jaa tämä sivu