Avoimet työtehtävät: Yksikönpäällikkö, Vaasan yksikkö

2018-05-15

1280_400_HR_nohelmets_CompQual80.jpg

Haemme Vaasan yksikköön

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Arvostamme erityisesti tarttuvaa innostusta ja kykyä johtaa tiimiä. Johtajana olet aktiivinen, valpas ja varma. Olet parhaimmillasi monipuolisessa tehtävässä, jossa kokonaisvaltaisesti vastaat tuotannosta, liiketoiminnan kehittämisestä, tiimistä ja omista asiakkuuksistasi. Ihmisten innostaminen ja ohjaaminen sujuvat sinulta luontevasti ja teet päämäärätietoisesti töitä kohti tuloksia, joista voimme olla ylpeitä. Kaupanteko ja myynti kuuluvat vahvuuksiisi ja sinulla on runsaasti kokemusta erilaisista neuvottelutilanteista. Laajassa toimenkuvassa vahvat sosiaaliset taitosi ja aloitekykysi tulevat loistavalla tavalla käyttöön.

Yksikön päälliköltä odotamme:

  • kykyä ja kokemusta ihmisten johtamisesta sekä myyntitehtävistä
  • itsenäisyyttä ja järjestelmällisyyttä sekä halua aktiivisesti kehittää henkilökuntaa ja yksikön toimintaa
  • hyvää paikallistuntemusta ja kykyä tunnistaa mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen sekä kykyä kehittää vastuullasi olevia asiakkuuksia
  • kykyä vastata materiaalin vastaanotosta ja käsittelystä yksiköissäsi; tuntemus logistiikka-, metalli- tai kierrätysalasta katsotaan eduksi
  • erinomaisia yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta tarttua tehtävään kuin tehtävään
  • kykyä palvella asiakkaitamme joustavasti suomeksi ja ruotsiksi, ja tarvittaessa myös englanniksi.

Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävään, mielenkiintoisen, itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lagerström ma 21.5. klo 13–14, puh. 050 356 9681. Muina aikoina voi olla yhteydessä MPS-konsulttiin Daniel Särs, puh. 020 7469 620. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 27.5.2018 mennessä.

Hae paikkaa

Jaa tämä sivu