Avoimia työtehtäviä: haemme kahta aluepäällikköä ja työnjohtajaa

2022-02-13

Kariera Stena Recycling

Haemme nyt työntekijöitä useampaan työtehtävään. Etelä- ja Länsi-Suomeen haetaan kahta aluepäällikköä ja Tarvasjoelle työnjohtajaa. Käy tutustumassa työtehtäviin ja hae meille töihin.

AluepäällikKÖ Etelä- ja Länsi-Suomeen

Haemme kahta aluepäällikköä, toista Etelä-Suomeen ja toista Länsi-Suomeen. Aluepäälliköntehtävässä vastaat alueesi tuloksellisesta toiminnasta ja toimit yksikönpäälliköiden ja asiakaspäälliköiden esimiehenä. Tämä lisäksi kehität alueesi toimintaa ja henkilöstöä Stena Recycling Oy:n strategian, toimintaperiaatteiden ja vuotuisten tavoitteiden mukaisesti.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on vuosien työkokemus vastaavista tehtävistä esim. valmistavan teollisuuden alalta. 

Lue lisää aluepäällikön tehtävästä

Työnjohtaja TARVASJOEN KIERRÄTYSYKSIKKÖÖMME 

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, päivittäisten toimintojen organisointi sekä osallistuminen kierrätysyksikön operatiivisiin työtehtäviin mukaan lukien materiaalin vastaanotto vaakapalvelussa. Tehtävä edellyttää napakkaa työnjohdollista asennetta. Pääset mukaan kehittämään ja tehostamaan toimintatapojamme ja autat yksikköä saavuttamaan laatu- ja määrätavoitteet.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä järjestelmällistä työskentelytapaa. Työnkuva sisältää myös asiakasyhteydenpitoa, joten toivomme sinulla olevan myös verkostoitumistaitoja. 

Lue lisää työnjohtajan tehtävästä