Circular Initiative 2020

2020-10-07

1280x400_circular_initiative_pressbild-1280x400_compqual80_CompQual80.jpg

Maailma on muuttunut, ja muuttuu edelleen. Elämme haastavia aikoja, joka on toisaalta täynnä myös uusia mahdollisuuksia. Yhteistyö, innovaatiot ja teknologian kehitys ovat tulevaisuutemme näkökulmasta tärkeissä rooleissa. Me haluamme viitoittaa tätä tietä.

Circular Initiative – innovatiivinen ja muutokseen tähtäävä kiertotaloustapahtuma

Kaikki alkoi halusta tehdä muutos resurssien yltiöpäiseen käyttöön. Käytämme tällä hetkellä enemmän maapallon resursseja mitä se voi meille tarjota. Haluamme olla mukana ratkaisuissa, joilla voimme turvata maapallomme ehtyvien voimavarojen riittämisen myös tuleville sukupolville.

Tiedämme varmasti, että vastuullisesti kiertävillä materiaalivirroilla on vaikutusta ilmastoon, sillä jopa neljännes päästöistämme liittyy juuri materiaalien tuotantoon. Kiertotaloutta tutkiva professori Robin Teigland kertoo, että tämän päivän ratkaisuilla saavutamme vain puolet YK:n maailmanlaajuisista kestävän kehityksen tavoitteista. Työtä on siis tehtävä vielä paljon uusien ratkaisujen löytämiseksi.

Stena Recyclingin vetämä Circular Initiative -kiertotaloustapahtuma kokoaa vuosittain päättäjiä teollisuudesta, liike-elämästä, korkeakouluista ja politiikasta suunnittelemaan, toteuttamaan ja jakamaan uusia konkreettisia ratkaisuja ja liiketoimintamalleja kiertotaloutta tukemaan. Tapahtuman tarkoituksena on innoittaa yrityksiä yhteistyöhön, pohtia yhteisiä tavoitteita ja tukea yhteistyöhankkeita.

Tapahtuma järjestetään Ruotsissa nyt kolmatta kertaa ja se kerää joka vuosi yhä enemmän yrityksiä mukaan. Kumppaneina ovat alusta asti olleet mukava Investor, ABB, Combitech, Electrolux ja Stora Enso.

We go live!

21. lokakuuta 2020
Klo 10.00 - 12.30 (Suomen aika!)

Tänä vuonna Circular Initiative järjestetään live-webinaarina, joka mahdollistaa tapahtumaan osallistumisen kaikista Stena Recycling-maista.

Tapahtumassa tullaan esittelemään tuloksia jo käynnissä olevista yhteistyöhankkeista sekä suunnitelmia tulevista hankkeista. Luvassa siis inspiraatiota, asiantuntijuutta ja konkreettisia ratkaisuja. 

Puhujina mukana mm. ABB Ruotsin toimitusjohtaja Dennis Helfridsson, Electroluxin CXO/CTO Ola Nilsson, Stora Enson EVP Sustainability Noel Morrin, Chalmersin digitalisaation johtamisen professori Robin Teigland sekä Investor AB:n puheenjohtaja Jacob Wallenberg. Moderaattorina toimii SVT:n entinen toimitusjohtaja Eva Hamilton.

Lisätietoja tapahtumasta ja ohjelmasta löydät tapahtuman sivuilta: https://circularinitiative.stenarecycling.com/

Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus ja suunnattu ensisijaisesti mm. teollisuuden, liike-elämän, korkeakoulujen ja politiikan päättäjille – heille, jotka haluavat olla mukana kehittämässä kiertotaluden ratkaisuja. Jos kiinnostuit osallistumaan, olethan meihin yhteydessä.

Kyllä, olen kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan >>

Jaa tämä sivu