Näkymättömät arvot esiin tuotannosta

2017-05-29

1280x400_STENA_recycle_hand_CompQual80.jpg

Kestävästä tuotannosta on viime vuosina tullut teollisuusyrityksille tärkeä tavoite ja yhä merkittävämpi osa yritysten mainetta. Käsitteelle löytyy Googlesta satojatuhansia osumia ja määrä kasvaa jatkuvasti. Trendi on selvä: teollisuusyritykset panostavat kestävyyteen.

Kierrätyksen rooli teollisuusyrityksissä kasvaa jatkuvasti, ja myös Stena Recycling on huomannut tämän. Kestävyys ja resurssien optimointi ovat tärkeitä käsitteitä, jotka linkittyvät tiiviisti toisiinsa teollisuudessa.

– Raaka-aineiden hinnat vaihtelevat nykyisin paljon ja se vaikuttaa yrityksen tuottoihin ja kuluihin. Kestävän kehityksen ohella lainsäädännölliset vaatimukset kasvattavat kiinnostusta materiaalien oikeanlaista käsittelyä kohtaan. Autamme asiakkaita analysoimaan materiaaleja sekä kehittämään prosesseja, joiden avulla erilaiset materiaalit hyödynnetään oikein, ja mahdolliset riskit jäävät minimiin, Stena Recycling Oy:n myyntijohtaja Toni Mannila kertoo.

Materiaalien hallinnan läpikäynti voi nostaa esiin uusia kestäviä toimintatapoja, eli arvoja, joista ei aiemmin tiedetty. Stenan materiaaliasiantuntemuksen avulla asiakkaan prosesseista voidaan löytää suuriakin uusia arvoja edistämään kestävää tuotantoa.

– Eräs asiakkaamme käsitteli rautoja, ja kun teimme tarkan analyysin eri materiaalityypeistä, kävi ilmi, että asiakas sekoitti materiaaleja väärällä tavalla. Teimme toimintatapoihin muutoksen, ja yritys tienasi sillä 363 tuhatta Euroa vuodessa, Toni kertoo.

Tietoa:

Stena Recycling kierrättää joka vuosi 5 miljoonaa tonnia jätettä yhteistyössä kymmenientuhansien yritysten kanssa.

Lue lisää palveluita tehdasteollisuuden

Toni Mannila antaa tarvittaessa lisätietoja. 

Ota yhteyttä:

010 7780 188 E-mail

Jaa tämä sivu