Oletko uusi Asiakaspäällikkömme?

2020-01-15

1280_400_HR_nohelmets_CompQual80.jpg

Haemme nyt myyntiorganisaatioomme ammattitaitoisia ja tuloshakuisia asiakaspäälliköitä.

Haemme tehtävään ainakin kahta, mutta sopivien henkilöiden löytyessä useampaakin asiakaspäällikköä. Myyntialueet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaan alueella ja Lappeenrannan alueella.

Asiakaspäällikkönä vastaat palvelumyynnistä nimetyille asiakkaille ja hankit uusia asiakkuuksia myyntialueeltasi. Vastuullasi on kehittää olemassa olevia asiakkuuksia kannattavammiksi ja kasvattaa myyntiä. Teet läheistä yhteistyötä myös talossa sisäisesti, etenkin operatiivisten yksiköidemme kanssa. Raportoit tehtävässä myyntijohtajalle ja kuulut myyntitiimiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta ja muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Kiertotalouden tuntemus ja metallien materiaalituntemus on eduksi.

Odotamme sinulta itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Istut mielelläsi välillä myöskin auton ratissa, koska työ on liikkuvaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kiertotaloutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jarkko Illikainen, puh. 050 453 2005.

Haethan tehtävään mielellään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020. Kerrothan hakemuksessa, mikä myyntialue sinua kiinnostaa.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA:

Avoimet työtehtävät - Asiakaspäällikkö

Jaa tämä sivu