Riihimäen palveluyksikkö sai uuden ilmeen

2021-08-23

1280x400_Riihmaki_SamiJaNikke_CompQual80.jpg

Riihimäen palveluyksikössä juhlittiin viime perjantaina tupaantuliaisia uuden toimistorakennuksen kunniaksi. Myös piha-alue on saanut palveluyksikköön tehtyjen mittavien investointien myötä uudistetun ilmeen. Tupaantuliaisiin oli kutsuttu oman henkilökunnan lisäksi tärkeimpiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita alueelta.

KUVA: Stena Recyclingin Riihimäen yksikönpäällikkö Sami Sinkkonen (vasemmalla) ja toimitusjohtaja Niclas Sacklén vihkivät uuden toimistorakennuksen virallisesti käyttöön.

Riihimäen palveluyksikössä on tehty viimeisen vuoden aikana mittavia muutostöitä. Muutoksista suurin oli tiensä päähän tulleen vanhan toimistorakennuksen korvaaminen uudella Teijo-Talojen toimitilaratkaisulla. Uudet tilat suunniteltiin palvelemaan paremmin yksikön tämän hetkisiä tarpeita. Noin 300-neliöinen rakennus tarjoaakin nyt työskentelytiloja Riihimäen kierrätyspihan tuotantotyöntekijöiden lisäksi muun muassa asiakaspalvelu-, logistiikka-, talous- ja kehitysosastoille. 

- Uudet tilat suunniteltiin huolella palvelemaan kaikkien siellä työskentelevien henkilöstöryhmien tarpeita. Vaikka neliöt pienentyivät entiseen verrattuna, tehokkaan neliöiden käyttöasteen ansiosta kaikki tarvittava mahtui loistavasti sosiaalitiloineen ja neukkareineen mukaan, kertoo projektissa tiiviisti mukana ollut Riihimäen yksikönpäällikkö Sami Sinkkonen.

Vanhan toimistorakennuksen kohtalosta ei olla vielä päätetty, mutta toimistotilojen kaltaiseen tarkoitukseen se ei enää sovellu.

Riihimäen palveluyksikkö on yksi Stena Recyclingin suurimmista ja vanhimmista yksiköistä Suomessa. Se palvelee yritysten ja kuluttajien lisäksi myös omaa sisäistä liiketoimintaa niin sanottuna hub-yksikkönä, jonne kerätään materiaaleja muista yksiköistä esimerkiksi niissä tapauksissa, jos materiaalien määrät ovat vaikkapa liian pienet eteenpäin toimitukseen. Riihimäen yksikössä käsitellään myös suuri osa Stenalle tulevista vaarallisista jätteistä, ja toimipa se ennen myös pääkonttorina. 

 - Investointi yksikköön on investointia tulevaan. Se takaa toimintakykymme, mahdollistaa kehityksen ja toiminnan kasvattamisen Riihimäellä. Haluamme palvella Riihimäen aluetta parhaalla mahdollisella tavalla ja toimia kiertotalouden kumppanina niin yrityksille kuin myös kuluttajillekin, toteaa Sinkkonen.

1280x400_Riihmäki_rakennukset_uusi_CompQual80.jpgKUVA: Muutto uuteen toimistorakennukseen ei ollut pitkä. Vanha punatiilinen toimistorakennus kuvassa taka-alalla.

Stena Recyclingin Riihimäen palveluyksikkö palvelee arkisin klo 8-16 osoitteessa Pajakatu 7-9.
Löydät tarkemmat yhteystiedot täältä >>

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu