Romutuspalkkiokampanja: kierrätä autosi oikein niin saat hyvitystä uudesta autosta

2021-02-04

1280x400_romutuspalkkio2021_CompQual80.jpg

Nyt kannattaa kierrättää vanha auto ja ostaa ympäristöystävällisempi kulkuneuvo tilalle. Tuomalla autosi meille, kierrätämme sen oikeaoppisesti uuteen elämään uusiksi raaka-aineiksi. Auton romutuksen yhteydessä saat meiltä romutustodistuksen, jota vastaan sinulle myönnetään kampanjaehtojen täyttyessä hyvitys uuden ajoneuvon hinnasta. Tästä kampanjasta hyötyvät kaikki!

Romutuspalkkiokampanja on parhaillaan käynnissä ja kestää vuoden 2021 loppuun. Kampanjan aikana uuden auton ostaja saa 1000 tai 2000 Euron romutuspalkkion valtion avustuksena uudesta lain edellytykset täyttävästä henkilöautosta, jos hän vie samalla romutettavaksi omistamansa vanhan liikennekäytössä olevan henkilöauton. Lisäksi autoala antaa uuteen autoon oman 500 euron suuruisen romutuspalkkion, jos palkkiota haetaan tilauksen yhteydessä.

Löydät tarkemmat lisätietoja kampanjasta Romutuspalkkiokampanjan sivuilta: romutuskampanja.fi >>


TUO AUTO KIERRÄTETTÄVÄKSI MEILLE

Voit tuoda autosi romutettavaksi ja kierrätettäväksi omaan palvelupisteeseemme tai mihin tahansa yhteistyökumppanimme vastaanottopisteeseen kautta Suomen.

Joensuu   Jyväskylä   Kotka   Lahti   Lappeenranta  
Nokia   Oulu   Pori   Riihimäki   Tarvasjoki   Vaasa
YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN VASTAANOTTOPISTEET
ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ AUTON KIERRÄTYKSESTÄ?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Romutuspalkkio_logo_PIENI_CompQual80.jpg

Jaa tämä sivu