Vastuullinen kierrätyskumppani - koko toimintamme on sertifioitu

2020-03-30

1280x400_tillstand-certifikat_CompQual80.jpg

Bureau Veritas on auditoinut toimintaamme ja myöntänyt meille päivitetyt ISO14001:2015 (ympäristö) ja ISO45001:2018 (työterveys- ja työturvallisuus) -sertifikaatit. Myös laatutyömme sai tunnustusta ja ISO9001:2015-sertifikaatin. Sertifioidun toimintamme juuret ulottuvat pitkälle, sillä saimme ensimmäiset sertifikaatit jo vuonna 2000.

Sertifikaattien avulla voimme osoittaa niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmillemme toimintamme olevan vastuullista, turvallista, luotettavaa ja laadukasta. Sertifikaatit tarjoavat yhdessä sisäisten toimintamalliemme ja arvojemme kanssa hyvän perustan jatkuvalle ja järjestelmälliselle kehitystyöllemme.

Stena Recycling Oy:n toimitusjohtaja Niclas Sacklén muistuttaa, että onnistuneen kehitystyön takana on sitoutunut henkilöstö:

”Olen ylpeä tästä kehityksestä ja koko henkilökuntamme panoksesta ja sitoutumisesta sertifikaattien saamiseksi! Viimeisimmän eli ISO 9001 -sertifikaatin saamiseksi vaadittiin kymmenien ihmisten työpanosta ympäri organisaatiota. Kaikki nämä sertifioinnit auttavat meitä kehittymään jatkuvasti liiketoimintamme jokaisella osa-alueella, ja siten parantavat edelleen asiakaspalveluamme ja asiakastyytyväisyyttä ja vahvistavat asemaamme kiertotalouden vastuullisena toimijana."

Koko toimintamme on nyt sertifioitu. Sertifikaatit kattavat mm. johtamisjärjestelmämme ja kaikki tukitoimintomme, asiakaspalvelumme, kuljetusketjumme, kaikkien 14:n yksikkömme toiminnan materiaalin vastaanotosta lajitteluun, prosessointiin ja lähettämiseen, materiaalien myynnin kierrätykseen ja energiahyödyntämiseen sekä loppusijoitustoimintamme.

Katso sertifikaatit täältä >>

Bureau Veritas logo_CompQual80.jpg

Jaa tämä sivu