Levypyörä valitsi kustannustehokkaan ja vastuullisen kierrätysratkaisumme

2021-05-23

1280x400_steelcircle.gif

Työkoneiden vanteiden sekä teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut Levypyörä Oy aloitti kierrätyskumppanuuden kanssamme. Hoidamme Levypyörän Lahden Nastolan tuotantolaitoksen jätehuollon kokonaisvaltaisesti sisältäen muun muassa tuotannosta tulevat hylkymateriaalit, vaaralliset jätteet sekä tehdasalueen perusjätehuollon.

ArvomaailmaN mukaista kumppanuutta


Levypyörän onnistunut myyntiprosessi oli hyvä esimerkki yrityskulttuurimme mukaisesta toiminnasta, jota ohjaavat kolme ydinarvoamme

Yhteistyön helppous

Olimme aidosti kiinnostuneita asiakkaasta ja yhteydenpito oli aktiivista, halusimme viedä asioita eteenpäin ja tehdä yhteistyöstä joustavaa ja helppoa.

Levypyörän asiakkuudesta vastaava Stena Recyclingin asiakaspäällikkö Mikael Pitkänen uskoo henkilökohtaiseen myyntityöhän ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemisen tärkeyteen.

- Kierrätysratkaisun täytyy olla ensiluokkainen, mutta se, miten kartoitat asiakkaan tilanteen ja räätälöit palvelun tarpeiden mukaan, on ratkaisevaa. Kasasimme tähän projektiryhmän ja pidimme asiakkaan koko ajan keskiössä.

Luotettavuus

Asiakas vakuuttui ammattitaidostamme sekä sertifioiduista, vastuullisista ja kustannustehokkaista toimintamalleistamme.

Jatkuva kehittäminen

Nostimme kehityskohteita esiin ja tartuimme aktiivisesti toimeen. Pystyimme todentamaan, miten esimerkiksi lajittelua tehostamalla jätteiden arvo saadaan nousemaan ja asiakas saa materiaaleistaan parhaan hyvityksen. Koottu raportointi auttaa näkemään kokonaisuuden, yhteistyön tuomat tulokset sekä mahdolliset kehityskohteet.

Lue lisää Levypyörästä: levypyora.fiKiinnostuitko?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu