KIERRÄTYSYHTEISTYÖ PEIKKO FINLANDIN KANSSA ALKOI – TAVOITTEENA TOIMINNAN KEHITTÄMINEN

2021-03-05

1280x400_Peikko_hitsaus_CompQual80.jpg

Olemme aloittaneet kierrätysyhteistyön Peikko Finlandin kanssa. Yhteistyö kattaa Peikon Lahden tuotantolaitokselta syntyvien materiaalien kuten terästen, erilaisten metallien sekä sähkö- ja elektroniikkaromujen kierrätyksen.

Peikko Finlandin hankintapäällikkö Jarno Pelkosen mukaan kumppanivalintaan vaikutti erityisesti se, että he halusivat rinnalleen toimijan, joka kykenee laajan verkostonsa ansiosta luovimaan myös haastavissa tilanteissa. 

- Työturvallisuus-, ympäristö- ja vastuullisuusasiat ovat meille myös erittäin tärkeitä, ja haluamme vaikuttaa näihin asioihin kumppanivalinnoillamme. Stena pystyi vastaamaan vaatimuksiimme sekä synnyttämään luottamusta prosessien läpinäkyvyyden kautta, Pelkonen jatkaa.

Stena pystyi vastaamaan vaatimuksiimme
sekä synnyttämään luottamusta
prosessien läpinäkyvyyden kautta.

Peikon Lahden tehtaan tuotannosta kierrätykseen tulevan materiaalin määrään kiinnitetään yhä enemmän huomiota tuotannon kasvaessa. Yhteistyössä voimme kehittää Peikon ympäristötavoitteita kokonaisvaltaisesti, olipa kyseessä sitten jätteiden vähentäminen, kierrätysasteen nostaminen tai vaikkapa ympäristö- tai turvallisuusasioissa konsultointi. Asiakasportaalimme ja automatisoidun raportoinnin avulla Peikko saa nyt kokonaiskuvan tuotannon ylijäämämateriaaleistaan, ja pystyy näin kehittämään toimintaansa resurssitehokkaammaksi.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme työkalut toiminnan tehostamiseen ja tukea asiakkaan vastuullisuustyötä esimerkiksi kattavan raportoinnin avulla. Näin asiakas saa lisäarvoa koko liiketoimintaansa, kertoo Stena Recyclingilla Peikon asiakkuudesta vastaava liiketoimintapäällikkö Anna-Karoliina Kauppi.

Kumppaninamme Peikko saa nyt myös ajankohtaista tietoa kierrätysmateriaalien markkinatilanteesta sekä opastusta nykyisissä ja tulevissa lainsäädäntöasioissa. Laajan verkostomme ja tietotaitomme ansiosta pystymme ennakoimaan tilanteita ja pysymään kilpailukykyisinä markkinatilanteesta riippumatta – tämä on ehdoton etu myös Peikolle.


Peikko lyhyesti:
Vuonna 1965 perustettu Peikko on johtava teräsbetonielementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikko toimii maailmanlaajuisesti työllistäen yli 1800 työntekijää yli 30 maassa, tuotantoa yrityksellä on 12 maassa. Vuonna 2019 Peikon liikevaihto oli 231 MEUR. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa suunnittelua ja rakentamista. 
Kiinnostuitko?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu