Stena Recycling osti Kaivoaseman liiketoiminnan ja laajentaa vaarallisten jätteiden palvelujaan

2021-06-16

1280x400_HW_oil_CompQual80.jpg

Stena Recycling Oy ja Kaivoasema Oy allekirjoittivat 15.6.2021 sopimuksen liiketoimintakaupasta, jolla Kaivoaseman liiketoiminnasta tuli osa Stena Recyclingia. Kauppa astui voimaan heti. Kaivoasema jatkaa toistaiseksi omalla liiketoimintanimellään ja sen toiminta pysyy ennallaan.

Kauppa on keskeinen osa Stena Recyclingin strategiaa vahvistaa vaarallisten jätteiden palveluja. Kaupan myötä Stena pystyy käsittelemään kaivojen jätemateriaaleja kattavammin ja laajentamaan kyseisten jätteiden vastaanotto- ja käsittelytoimintaa koko Suomen alueella. Kaivoasema palvelee tällä hetkellä Turussa ja sen lähikunnissa.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, sillä yhdistämällä osaamisemme, voimme tarjota asiakkaillemme kattavampia palvelukokonaisuuksia, kertoo Stena Recyclingin liiketoimintapäällikkö Susanna Tarkka-Partanen.

- Tämä on osa kasvustrategiaamme. Olemme tehneet kuluvalla tilikaudella useampia kasvuun tähtääviä toimia ja tällä kaupalla voimme kehittää vaarallisten jätteiden liiketoimintaa tukemaan muuta kierrätystoimintaamme, summaa Stena Recyclingin toimitusjohtaja Niclas Sacklén.

 

Lisätietoja: 

Susanna Tarkka-Partanen, liiketoimintapäällikkö, Stena Recycling Oy,
puh. 010-7780 179 / susanna.tarkka-partanen@stenarecycling.fi

Niclas Sacklén, toimitusjohtaja, Stena Recycling Oy,
puh. 010-7780 117 / niclas.sacklén@stenarecycling.fi

Seppo Jortikka, toimitusjohtaja, Kaivoasema Oy,
puh. 050-5851 128 / seppo.jortikka@kaivoasema.fi

 

Kaivoasema Oy lyhyesti

Vuonna 2007 perustettu Kaivoasema Oy vastaanottaa ja käsittelee hiekanerotus-, rasvaerotus-, öljyerotus- ja sadevesikaivojen jätteitä. Tämänhetkinen toimipaikka sijaitsee Topinojan jätekeskuksen alueella Turussa. Yritys palvelee mm. teollisuusyrityksiä, autokorjaamoja ja ravintoloita. Lue lisää: https://www.kaivoasema.fi

Jaa tämä sivu