Stena Recycling on Ruotsin vastuullisin yritys vuonna 2018!

2018-12-01

Stena Recycling on valittu Ruotsin vastuullisemmaksi yritykseksi vuonna 2018. Palkinto perustuu haastatteluihin suuryritysten päättäjien kanssa Sustainable Brand Index B2B –tutkimuksessa, jonka toteutti SB Insight.

 

- On mahtavaa, että pitkäjänteinen työmme kiertotalouden ja kestävän kehityksen parissa on palkittu. Yhä useammat asiakkaat kertovat meille, että yhteistyö Stena Recyclingin kanssa on vastuullista. Se inspiroi meitä jatkamaan työtämme Ruotsin johtavana kierrätysalan yrityksenä, sanoi Kristofer Sundsgård COO Stena Recycling.

Palkinto myönnettiin Stena Recyclingille työstä kehittää kiertotaloutta käsittelemällä jätettä tärkeänä resurssina. Stena Recycling tuo esille kysymyksiä yhteiskunnan haasteista ja edistää vastuullisuutta konkreettisella tavalla.

- Olemme hyvin ylpeitä saadessamme palkinnon, mutta se ei koske pelkästään meitä vaan koko tätä toimialaa. Näen sen todisteena siitä, että kestävä kehitys ja kierrätys on priorisoitu korkealle pohjoismaisissa yrityksissä. On myönteistä, että siirrymme kohti vastuullisempaa yhteiskuntaa ja kiertotaloutta. Yhteistyö mahdollistaa tämän kehityksen. Tämä on meidän tapa edistää vastuullisempaa maailmaa, sanoi Kristofer Sundsgård.

Lisätietoja: Malin Baltzar, Kestävän kehityksen johtaja Stena Recycling, on +46 727 254 556

 

Malin Baltzar, Stena Recycling

Jaa tämä sivu

 SUSTAINABLE BRAND INDEX

B2B Sustainable Brand Index

B2B Sustainable Brand Indexin tarkoitus on korostaa vastuullisen tuotemerkin arvoa ja lisätä vastuullisuuteen liittyvää tietoisuutta. Tutkimukseen haastateltiin ostopäälliköitä yrityksistä, joiden liikevaihto on yli 500 miljoonaa kruunua Ruotsin markkinoilla.

Lue lisää

vastuullisuus Stenalla

Stena Recycling jalostaa resursseja ja toimittaa uusia raaka-aineita teollisuudelle kaikkialla maailmassa. Vastuullisuus on olennainen osa liiketoimintaamme, ja työmme perustuu arvoihimme, toimintaohjeisiin sekä vuorovaikutukseen sidosryhmiemme kanssa.

Lue lisää