Stena Recycling trainee program

2022-04-16

1280x400_trainee_fin_CompQual80.jpg

Haku syksyllä 2022 starttaavaan kansainväliseen Trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä. Ohjelman kautta tarjoamme mahdollisuuden tulevaisuuden uusille osaajille aloittaa työuransa kierrätyksen parissa Stena Recyclingilla. Oletko sinä kiinnostunut kehittämään kiertotalouden ratkaisuja, ja haluaisit aloittaa työskentelyn yhdessä Pohjoismaiden suurimmista kierrätysalan yrityksistä?

Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää uutta potentiaalia ja taitoja sekä alan vaatimaa avainosaamista. 5.9.2022 alkavaan ohjelmaan rekrytoidaan osaajia eri Stena-maihin: yhdeksän henkilöä Ruotsiin, yksi Norjaan, kaksi Suomeen, yksi Puolaan ja kaksi Italiaan. Haemme ohjelman kautta vastavalmistuneita ja/tai nuoria ammattilaisia, joilla on korkeakoulututkinto (kandidaatti tai maisteri) esimerkiksi tekniikan, taloustieteen, tuotantotalouden, materiaalitalouden tai vastaavalta alalta. Ohjelma kestää vuoden ja se toteutetaan kansainvälisesti Stena Recycling -konsernissa. Harjoittelijat ovat alusta asti työsuhteessa Stenalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä kehittyä ja edistää kierrätysliiketoimintaa. Hakemalla mukaan Treinee-ohjemaan, saat mahdollisuuden vaikuttaa niin omaan kuin koko yhteiskunnan tulevaisuuteen. Yhdessä voimme luoda kestävämmän huomisen.

Haku auki toukokuun loppuun. Hae nyt mukaan!

Lue lisää hakuprosessista Trainee-ohjelman sivulta

Hae Trainee-ohjelmaan tästä

It starts with people. It starts with you.