Stena Recycling uuteen yhteistyöhön muovin kierrättämiseksi

2017-09-18

1280x400_savetheoceans_CompQual80.jpg

Miksi valtamerissä on muovia? Miten tämä ongelma on mahdollista ratkaista? Kuinka voisimme kierrättää suuremman osan muovijätteestä? Muun muassa näitä kysymyksiä Stena Recycling ja the Perfect World Foundation pohtivat osana yhteistyötään.

 

The Perfect World Foundation tekee työtä lukuisilla painopistealueilla edistääkseen kestävämpää kehitystä. Tällä hetkellä järjestö keskittyy valtamerten tilanteeseen. Valtameristä löydetyn muovin suuri määrä on noussut hälyttäväksi ongelmaksi viime vuosina. Stena Recycling on nyt ryhtynyt järjestön kumppaniksi tarjoamalla asiantuntemustaan ja mahdollisia ratkaisuja.

Pitkällä aikavälillä Stena Recycling on käsitellyt ja kierrättänyt suuria määriä teollisuudesta ja muilta yhteiskunnan aloilta syntynyttä muovijätettä. Yrityksemme tekee töitä myös ylipäätään kaiken kierrätyksen lisäämiseksi ja parempien ratkaisujen löytämiseksi vielä tällä hetkellä kierrätykseen sopimattomien muovien osalta.

- Muovit eivät saisi koskaan päätyä meriin tai kaatopaikoille. Muovi on arvokasta raaka-ainetta, joka tulee palauttaa kiertoon ja käyttää uusiin tuotteisiin”, sanoo Mats Torring Stena Recycling AB:sta.

Stena Recyclingin muoviasiantuntijoita osallistui The Ocean Ball -gaalaan, joka pidettiin Göteborgissa 14.9. meriympäristön hyväksi. Tapahtuman yhteydessä pidettiin myös taidehuutokauppa, jonka tuotot käytetään eläinten- ja luonnonsuojeluprojektien hyväksi.

Jaa tämä sivu