Stena Recycling: vastuullisin kierrätysyritys Ruotsissa

2020-01-31

1280x400_sbi2019_winner_CompQual80.jpg

Stena Recycling valittiin vuoden 2019 vastuullisimmaksi kierrätysyritykseksi Ruotsissa. Valinta perustuu SB Insightin toteuttamaan Sustainable Brand Index B2B -tutkimukseen, jossa haastateltiin pienten ja keskisuurten yritysten päättäjiä.

“Olen todella iloinen ja ylpeä siitä, että meidät valittiin alamme vastuullisimmaksi yritykseksi. On tärkeää, että asiakkaamme ovat ymmärtäneet kunnianhimoiset tavoitteemme kierrättää resurssit vastuullisesti”, sanoo Stena Recycling Ruotsin vastuullisuusjohtaja Malin Balzar.

Tämä oli jo kolmas vuosi, kun Stena Recycling palkittiin Sustainability Brand Index B2B -tutkimuksessa. Vuonna 2017 palkinto tuli samasta kategoriasta kuin tänä vuonna; vastuullisin kierrätysyritys. Vuonna 2018 Stena Recycling oli puolestaan vastuullisin brändi kaikissa tutkimuksen kategorioissa.

Stena Recycling on vahvasti mukana edistämässä kiertotaloutta ja kehittämässä asiakkaidensa liiketoimintaa yhä resurssitehokkaammaksi. “Viimeaikoina olemme nostaneet esiin erityisesti niitä arvoja, joita resurssitehokkuus edistää. Myyjämme ja asiantuntijamme ovat tehneet upeaa työtä ja päässeet rakentaviin keskusteluihin asiakkaidemme kanssa. Työskentely kiertotaloudessa vaatii yhteistyötä, ja vuoden aikana olemme rakentaneet uusia kumppanuuksia esimerkiksi Circular Initiative -hankkeen kautta. Palkinto antaa meille lisävoimaa työskentelyyn kestävien ja vastuullisten ratkaisujen kanssa”, Malin Balzar sanoo.

FaktA: Sustainable Brand Index, B2B -tutkimus

Sustainable Brand Index B2B -tutkimusta on toteutettu vuodesta 2017 lähtien. Kahtena ensimmäisenä vuotena tutkimukseen vastasivat suurten ruotsalaisten yritysten päättäjätahot, yrityksen liikevaihdon olessa minimissään puoli miljardia Ruotsin Kruunua. 2019 kohderyhmäksi uudelleenmääriteltiin pienet ja keskisuuret yritykset, joissa työskentelee 40-500 työntekijää.

Jaa tämä sivu