Stenan työturvallisuuskehitys sai tunnustusta

2019-05-09

1280x400_tyoturvallisuus_nolla_tapaturmaa2018_CompQual80.jpg

Nolla tapaturmaa -foorumi on myöntänyt Stena Recycling Oy:n työturvallisuuskehitykselle työturvallisuuden tasoluokituksen: Taso I –Maailman kärjessä!

Nolla tapaturmaa -foorumin vuosittaiset tasoluokitukset perustuvat yhdessä jäsentyöpaikkojen kanssa luotuihin kriteereihin. Tasoluokitusta myönnettäessä tarkastellaan mm. työpaikan työtapaturmataajuutta ja tapaturmien vakavuutta sekä edellytetään, että työtapaturmien tutkinta ja vaaratilanteiden ilmoitusmenettely ovat kunnossa.

- Nolla-ajattelu on tahtotila, joka edellyttää organisaatiolta aitoa sitoutumista ja käytännön tekoja työn arjessa. Se on avointa tiedonkulkua, välittämistä ja aitoa yhteistyötä. Voimme olla ylpeitä tästä saavutuksesta, sanoo Niclas Sacklén, Stena Recycling Oy:n toimitusjohtaja.

"Pyrimme turvallisuusasioissa
toimimaan 
esimerkkinä muille ja
jakamaan kokemuksiamme 
Avoimesti."

- Maailman kärjessä –luokitus on meille historiamme ensimmäinen. Tämä on osoitus siitä, että turvallisuuskulttuurimme kehittyy oikeaan suuntaan. Tänä vuonna olemme ainoa ykkösluokituksen saanut kierrätys- tai jätehuoltotoimialan yritys. Pyrimme turvallisuusasioissa toimimaan esimerkkinä muille ja jakamaan kokemuksiamme avoimesti. Työturvallisuutemme on kehittynyt vuosien varrella kansalliselle huipputasolle, mutta matka on vieläkin kesken, toteaa Stena Recycling Oy:n EHSS-päällikkö Marko Walavaara.

Turvallisuus on tekoja -seminaarissa 22.5.2019 Kuopiossa kuullaan kolmelta tasoluokituksen saaneelta työpaikalta - Länsimetro-projektista, Boliden Kokkola Oy:sta sekä Stena Recycling Oy:sta - millä keinoin työturvallisuutta on onnistuttu parantamaan.

Katso kaikki tasoluokituksen saaneet yritykset täältä >>

Jaa tämä sivu