Tunnista näkymätön arvo

2017-05-28

Monille asiakkaillemme tulee yllätyksenä, että merkityksettömiltä ja ehkä kalliiltakin vaikuttavat jätteet voivat olla tuottoisia. Jätteiden arvon voi saada nousuun pelkästään tehokkaammalla lajittelulla, mutta joskus tarvitaan asiantuntijoidemme analyysia koko tuotantoprosessista.

KAIKKI ON HYÖDYNNETTÄVISSÄ

Kaikenlainen hävikki- ja ylijäämämateriaali on resurssi, joka kannattaa ja pitää kierrättää – yhä uudelleen. Tuotantolaitokset voivat hallita jätemääriä, minimoida riskejä ja parantaa tehokkuutta resurssienhallintaa optimoimalla.

Asiantuntijamme löytävät usein jäännösmateriaaleista uusia arvoja työskennellessään valmistavan teollisuuden kanssa. Voimme nostaa kierrätysastetta edistyneen kierrätysprosessimme avulla. Näin saamme puhtaampaa materiaalia, jolla tyydyttää kysyntä ketjun seuraavassa vaiheessa. Haluamme, että asiakkaidemme toiminnasta tulee kestävämpää ja kannattavampaa.

Löydämme näkymättömät arvot

Mitä korkeammalle hierarkiassa jäte päätyy, sitä paremmin materiaalia voidaan hyödyntää uusissa tuotteissa, joka taas säästää neitseellisiä raaka-aineita. Tämä on kiertotalouden edellytys. Erikoisosaamisen, modernin tekniikan ja luovuuden avulla autamme sinua kiipeämään jätehierarkiassa ylöspäin, ja parantamaan yrityksesi kestävyyttä ja kannattavuutta.

PÄÄSY MAAILMANMARKKINOILLE

Kierrätämme 5 miljoonaa tonnia materiaalia joka vuosi. Suurten volyymien ansiosta olemme luotettava kierrätetyn raaka-aineen toimittaja. Teemme yhteistyötä yli 400 terästehtaan, valimon, sulaton, paperitehtaan ja raaka-aineostajan kanssa ympäri maailmaa. Me voimme varmistaa materiaalisi menekin.

Voimme auttaa sinua mm. seuraavissa asioissa:

  • Analysointi – Materiaalikäsittelyn ja sen tarpeiden ja haasteiden inventointi.
  • Oikeat valinnat – Koulutus ja motivointi, oikea lajittelu, järjestyksen luominen ja lainsäädännön noudattaminen.
  • Kehitys – Jätteidenkäsittelyn optimointi, raportit materiaalivirroista, kierrätysasteen seuranta, uusien ja parempien ratkaisujen löytäminen.

STENAN PALVELUT

Luomme tuotannosta kestävämpää, parannamme materiaalien kierrätysastetta ja edistämme kiertotaloutta nostamalla materiaaleja jätehierarkiassa ylöspäin. Me muutamme jätteiden arvon näkyväksi. IT STARTS HERE.

 

Kierrätyspalvelut

Kierrätyspalvelumme tarjoavat ratkaisut kaikenlaisten ylijäämämateriaalien käsittelyyn. Palvelumalli suunnittellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue lisää

Ympyrä sulkeutuu – kierrättäminen on uusi alku

Kiertotalouteen tähtäävä toiminta kasvaa jatkuvasti ja luo uusia mahdollisuuksia erityisesti valmistavan teollisuuden yrityksille.

Lue lisää
Jaa tämä sivu

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.