Vietämme asiakaspalveluviikkoa 5.-9.10

2020-10-03

1280x400_asiakaspalvaluviikko2020_web_CompQual80.jpg

Uskomme työntekijöidemme ammattitaitoon. Osallistumalla asiakaspalveluviikkoon haluamme kiittää organisaatiomme asiakasrajapinnassa työskenteleviä henkilöitä – heidän ansiostaan voimme tarjota parhaan palvelun ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.

Asiakaspalveluviikko on kansainvälinen tapahtuma, joka on saanut alkunsa Yhdysvalloista ja sitä vietetään vuosittain lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla. Suomessa tapahtumaa organisoi Wakarun Asiakaspalveluverkosto (Wave), joka on yli 100 jäsenorganisaation verkosto.

Asiakastyö ja -kokemus on kaikkien asia

Teemaviikon tarkoituksena on nostaa esille asiakastyön ja asiakaskokemuksen merkitystä liiketoiminnalle. Ainutlaatuinen asiakaskokemus on kilpailuetu ja se muodostuu monen asian yhtälöstä. Asiakaskokemus ei siis ole vain asiakaspalvelua, mutta asiakaspalvelu on kuitenkin keskeisessä roolissa hyvän kokemuksen syntymisessä, kun rakennetaan sopivinta kierrätysratkaisua ja hoidetaan asiakkuutta. Parhaiden ratkaisujen ja toimintamallien löytyminen edellyttää aina tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Stena Recycling Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Tiina Johansson muistuttaa myös, että asiakaskokemuksen tuottaminen ei rajoitu vain tiettyihin työtehtäviin tai osastoihin, vaan on koko organisaation asia:

- Tarkoituksena on ennen kaikkea muistuttaa itseämme siitä, että jokainen meistä on asiakaspalvelutyössä. Jokainen meistä voi innostaa ja motivoida toinen toistaan asiakkaan huomioimiseen ja miettimään asioita asiakkaan näkökulmasta. Luomme asiakaskokemuksen yhdessä.

PalautTEISTA JA KEHUISTA VOIMAA 

Asiakaspalveluviikon aikana mukailemme tapahtuman yhteisiä päiväteemoja, mukana muun muassa mukava maanantai, tekijä tiistai, kiitos keskiviikko, toimintamalli torstai ja poikkeus perjantai. Keräämme viikon aikana myös asiakkailta tulleita palautteita ja jaamme ne organisaatiossamme tuomaan iloa kaikille. Tämän lisäksi muodostamme kehujen ketjuja, joissa kiitämme kollegoita, asiakkaita, alihankkijoita ja kumppaneita.

Voit lukea lisää asiakaspalveluviikosta ja sen ohjelmasta täältä: https://wave.wakaru.fi/tapahtumat/asiakaspalveluviikko/

 

Jaa tämä sivu