Metalliromun hinta

1280x400_Metallien_hinnat_CompQual80.jpg

Metalliromun täsmällistä hintaa on hyvin vaikea määrittää materiaalia näkemättä. Metalliromun hintaan vaikuttavat monet eri tekijät kuten laatu, määrä, käsittely ja kuljetusetäisyydet. Voidaksemme auttaa sinua parhaalla tavalla pyydämme sinua ottamaan yhteyttä lähimpään Stenan toimipisteeseen. Siellä voimme tutkia materiaalin ja antaa sille parhaan hinnan.

ELOkuu 2021 keskinoteeraukset

LME LONDON METAL EXCHANGE 
keskinoteeraukset
€/tonni*
Kupari 7 949 €/t
Tina 29 181 €/t
Lyijy 1 971 €/t
Sinkki 2 539 €/t
Alumiini 2 210 €/t
Nikkeli 16 276 €/t
Alumiini Alloy 1 907 €/t

*USD/EUR 1,1772


romumetaLlien hintojen määräytyminen

Keräämme, jalostamme ja kierrätämme kaikenlaista metalliromua ja rautaromua ympäristöystävällisellä tavalla sekä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Yllä mainitut LME-keskinoteeraukset ovat puhtaiden raaka-aineiden hintoja, joiden perusteella voi seurata metallien hintakehitystä. Lopulliset materiaalikohtaiset hinnat määräytyvät muun muassa materiaalin laadun, märään ja palveluyksikön hinnaston mukaan.

Voit kysyä tarkempia hintoja lähimmästä Stenan palveluyksiköstä tai asiakasvastaavaltasi.

Katso Stenan palveluyksiköt >>

Kysy hinnoista!

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu