Metalliromun hinta

1280x400_Metallien_hinnat_CompQual80.jpg

Metalliromun täsmällistä hintaa on hyvin vaikea määrittää materiaalia näkemättä. Metalliromun hintaan vaikuttavat monet eri tekijät kuten laatu, määrä, käsittely ja kuljetusetäisyydet. Voidaksemme auttaa sinua parhaalla tavalla pyydämme sinua ottamaan yhteyttä lähimpään Stenan toimipisteeseen. Siellä voimme tutkia materiaalin ja antaa sille parhaan hinnan.

HELMIKUU 2023 keskinoteeraukset

LME LONDON METAL EXCHANGE 
keskinoteeraukset
€/tonni*
Kupari 8 356 €/t
Tina 25 222 €/t
Lyijy 1 958 €/t
Sinkki 2 904 €/t
Alumiini 2 255 €/t
Nikkeli 24 888 €/t
Alumiini Alloy 1 943 €/t

*USD/EUR 1,0715


romumetaLlien hintojen määräytyminen

Keräämme, jalostamme ja kierrätämme kaikenlaista metalliromua ja rautaromua ympäristöystävällisellä tavalla sekä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Yllä mainitut LME-keskinoteeraukset ovat puhtaiden raaka-aineiden hintoja, joiden perusteella voi seurata metallien hintakehitystä. Lopulliset materiaalikohtaiset hinnat määräytyvät muun muassa materiaalin laadun, märään ja palveluyksikön hinnaston mukaan.

Voit kysyä tarkempia hintoja lähimmästä Stenan palveluyksiköstä tai asiakasvastaavaltasi.

Katso Stenan palveluyksiköt >>

Metalliromun kierrätys

Kysy hinnoista!

Huomaa, että emme hyvitä alle 100 Euron kaupoista.

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu