RE-MADE IN SWEDEN

Resurssitehokkuus autoteollisuudessa edellyttää materiaalien kierrätystä ja kaatopaikkajätteetöntä tuotantoa. Nykyinen kunnianhimoinen 95% kierrätystavoite ei enää riitä. Uuden teknologian avulla pystymme saavuttamaan jopa 100% kierrätyksen ja varmistamaan, että tuotannossa ei enää synny kaatopaikkajätteitä. Jotta tämä voi toteutua, se vaatii tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

HUIPPUMODERNIa MATERIAALIEN KIERRÄTYSTÄ

– Stena Nordic Recycling Centerissä Halmstadissa käsitellään vuosittain lähes 40 000 Volvo-autoa, joiden materiaaleista jopa yli 95% voidaan purkaa, kierrättää ja käyttää uudelleen. Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Stena Recyclingin kanssa.  Yhdessä toimimalla voimme huolehtia resursseistamme parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Stuart Templar Volvo Carsilta.

 

KESTÄVÄ KUMPPANUUS

Stena Recyclingin yhteistyö Volvo Cars -yhtiön kanssa on jatkunut jo vuosikymmenien ajan. Toimimme yhteistyössä voidaksemme kierrättää tuotantojätteet ja maksimoida materiaalikierron Volvo-autojen elinkaaren lopussa. Huolehdimme yhdessä arvokkaista resursseista, jotta ne voidaan käyttää uudelleen.

– Tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa kehitämme uusia tekniikoita ja pyrimme yhdessä kierrätettävyyttä parantavalla tuotesuunnittelulla helpottamaan autojen kierrätystä. Tällä tavoin voimme lisätä kierrätysastetta, säästää resursseja ja energiaa sekä vähentää tehokkaasti CO2-päästöjä, sanoo Kristofer Sundsgård Stena Recyclingilta.

 

LISÄÄMME KIERRÄTETTÄVYYTTÄ

Euroopan komission romuautojen ELV-kierrätysjärjestelmää (End of Life Vehicles) koskeva direktiivi edellyttää entistä tarkempaa autojen kierrätystä entistä kestävämmällä tavalla. Stena Recycling tekee yhteistyötä sekä Volvo Carsin että ajoneuvojen osien valmistajien kanssa löytääkseen järjestelmiä, jotka vastaavat tai ylittävät ELV-direktiivin vaatimukset. Teollisen kierrätyksen avulla voidaan tehokkaasti vähentää teollisuusjätemääriä. Stena Recycling toimii yhteistyössä valikoitujen autopurkamojen kanssa, jotka suorittavat auton puhdistuksen vaarallisista aineista (dekontaminoinnin) jo purkutyön ensimmäisessä vaiheessa.

 

100% KIERRÄTETTÄVÄ AUTO = EI JÄTTEITÄ

Varmistamme, että resursseja ei mene hukkaan valmistusprosessin missään vaiheessa. Autamme myös vähentämään teollisuuden tuotantojätteitä opastamalla lajittelussa ja jätteiden käsittelyssä tuotannossa. Me luomme mahdollisuudet autojen 100-prosenttiselle kierrätykselle sekä resurssitehokkaalle ja kaatopaikkajätteettömälle autoteollisuudelle.
The journey starts here.

 


Lue lisää

Kierrätys luo mahdollisuuksia valmistavalle teollisuudelle

Pitkä yhteistyömme Volvo Carsin kanssa osoittaa, miten vähennämme jätteitä ja lisäämme arvoa valmistavan teollisuuden yrityksille – ja miten asiakkaan liiketoiminta muutetaan kestävämmäksi.

Lue lisää

TUNNISTA NÄKYMÄTÖN ARVO

Monille asiakkaillemme tulee yllätyksenä, että merkityksettömiltä ja ehkä kalliiltakin vaikuttavat jätteet voivat olla tuottoisia. Jätteiden arvon voi saada nousuun pelkästään tehokkaammalla lajittelulla, mutta joskus tarvitaan asiantuntijoidemme analyysia koko tuotantoprosessista.

Lue lisää

Asiantuntija löytää materiaaleista uusia arvoja

Materiaalit voivat saada täysin uuden arvon kun ne lajittellaan ja kierrätetään oikein. Me autamme yritystäsi muuttamaan materiaalien arvon näkyväksi.

Lue lisää

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

Jaa tämä sivu