RE-MADE IN SWEDEN

Yhdessä kohti kestävää tuotantoa

Kestävyys on SKF:lle tärkeä asia. Yhtiön pyrkimyksenä on vähentää kitkaa kaikkialla maailmassa. Kun kitka vähenee, myös maailman energiankulutus vähenee. Stena Recycling auttaa SKF:ää  saavuttamaan yrityksen korkealle asettamat kestävyystavoitteet tehokkaan kierrätyksen avulla. Autamme SKF:ää myös löytämään materiaaleille ostajat ja siten palauttamaan raaka-aineet teollisuuteen. Yhdessä annamme materiaalien elämän jatkua ja huolehdimme siitä, ettei tuotemerkintänä ole vain Made in Sweden vaan Re-Made in Sweden!

Valvontaa läpi koko ketjun

SKF:n tuotanto käyttää suuria määriä raaka-aineita, joten niiden valinnalla on merkittäviä vaikutuksia ympäristöön.

- Käytämme tuotannossamme maailmanlaajuisesti 400 000 tonnia terästä vuosittain, ja jokainen tilaisuus välttää neitseellisten materiaalien käyttöä on askel oikeaan suuntaan, sanoo Elisabet Stadler, Manager Environment, Health, Safety and Export Control, SKF, Ruotsi.

Tehokasta kierrätystä

Stena Recycling kierrättää noin 6 000 tonnia erilaisia materiaaleja Göteborgin SKF:lle vuosittain.

- Toimimme yhteistyössä Stena Recyclingin kanssa säilyttääksemme materiaalien korkean kierrätysasteen. Voimme tällä hetkellä kierrättää Stena Recyclingin avulla esimerkiksi 96 % hionnassa syntyvästä metallijätteestä, Elisabet Stadler kertoo.

Stena Recycling käsittelee myös vaarallisia jätteitä. SKF:lle on tärkeää, ettemme vain kierrätä materiaalia, vaan kannamme myös vastuun vaarallisten jätteiden kuljetuksesta lainmukaisella ja oikealla tavalla. SKF tietää, minne jätteet joutuvat, koska tarjoamme täydellisen jäljitettävyyden.

 

AUTAMME SINUA SEURAAVISSA ASIOISSA:

Analysointi – Jätteidenkäsittelyn tarpeet ja haasteet.

Koulutus – Oikeanlainen lajittelu, erilaiset ympäristönäkökohdat, turvallisuuden ja järjestyksen varmistaminen sekä lainsäädännön noudattaminen.

Toiminnan kehittäminen – Jätteidenkäsittelyn optimointi, tilastot  kierrätyksestä, uusien ja parempien ratkaisujen löytäminen.

Palvelumme valmistavalle teollisuudelle

Suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa jätehuoltoratkaisut kaiken ylijääneen materiaalin käsittelyyn. Asiakkaan jätteistä huolehditaan tehokkaasti ja turvallisesti ja ne kierrätetään optimaalisella tavalla. Näin säästetään ympäristöä ja asiakas voi itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

 

Kierrätyspalvelut

Kierrätyspalvelumme tarjoavat ratkaisut kaikenlaisten ylijäämämateriaalien käsittelyyn. Palvelumalli suunnittellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue lisää

Ympyrä sulkeutuu – kierrättäminen on uusi alku

Kiertotalouteen tähtäävä toiminta kasvaa jatkuvasti ja luo uusia mahdollisuuksia erityisesti valmistavan teollisuuden yrityksille.

Lue lisää

TUNNISTA NÄKYMÄTÖN ARVO

Monille asiakkaillemme tulee yllätyksenä, että merkityksettömiltä ja ehkä kalliiltakin vaikuttavat jätteet voivat olla tuottoisia.

Lue lisää
Jaa tämä sivu