Autojen kierrätys

1280x400_Autokierratys_CompQual80.jpg

Tarjoamme ratkaisuja kaikentyyppisten ajoneuvojen ja niihin liittyvien jäännöstuotteiden ja -jätteiden käsittelyyn. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, autopurkajat sekä yksityiset kuluttajat.

TEHOKKAAT KIERRÄTYSRATKAISUT

Erikoisosaamisen ja omien laitosten avulla voimme parhaalla tavalla huolehtia romuautoista ja niissä olevista vaarallisista jätteistä, kuten jäteöljystä, glykolista, öljynsuodattimista, liuottimista, turvatyynyistä ja sähköautojen akuista. Käsittelemme autot aina turvallisesti omissa erikoislaitteilla varustetuissa laitoksissamme romuautodirektiivin mukaisesti.

Teemme yhdessä tarvekartoituksen ja laadimme ehdotuksen kustannustehokkaasta ratkaisusta, joka säästää aikaa ja työvoimaa. Tarjoamme sopimuksen mukaan myös koulutuksia, joiden aiheina ovat ympäristöasiat, lait ja toimintaa ohjaavat säännöt. Huolehdimme toimintanne kaikista jätteistä, niin metalliromusta ja vaarallisista jätteistä kuin myös muistakin jätteistä.  

Meillä on pitkä kokemus alan toimijoiden kanssa. Teemme yhteistyötä mm. autonvalmistajien ja toimialajärjestöjen kanssa. Pystymme auttamaan teitä autojen kierrätykseen liittyvissä nykyisissä ja tulevissa vaatimuksissa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme uusien kierrätettävien materiaalien parissa.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.