Julkinen sektori

1280x400_Julkishallinto_CompQual80.jpg

Tarjoamme ratkaisut kuntien ja kuntayhtiöiden eri toimintojen jätteiden käsittelyyn ja kierrätykseen. Teemme yhteistyötä mm. kuntien jätelaitosten, koulujen, virastojen ja sairaaloiden kanssa.

Keräämme ja kierrättämme kaikenlaista rauta- ja metalliromua, sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä, akkuja ja käytöstä poistettuja ajoneuvoja. Toiminne aina turvallisella ja ympäristön kannalta optimaalisella tavalla. 

Tavoitteenamme on tehdä jätehuollosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Yksi yhteyshenkilö, osaava asiakas- ja asiantuntijapalvelu, kattava tarpeiden mukainen raportointi sekä toiminnan kehittäminen yhdessä takaavat yrityksellesi toimivan ratkaisun.

kunnallisille jätelaitoksille räätälöidyt ratkaisut

  • Hyvä tuntemus jätelaitosten toiminnasta ja kierrätystarpeista. 
  • Monipuolisuus - kierrätämme metallijätteiden lisäksi niin maalijätteet kuin kuonametallitkin. 
  • Toimivat ratkaisut ja paikallinen läsnäolo säästävät aikaa, työtä ja kustannuksia. 
  • Kaikki materiaalit käsitellään ja kierrätetään tehokkaasti. 
  • Hyvät kanavat jätteistä tuotettujen raaka-aineiden myymiseksi markkinoille.

 

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.