Poistettavat röntgenkuvat

1280x400_röntgenkuvat_CompQual80.jpg

Varastoitteko vanhaa röntgenkuva-arkistoa, josta koituu teille tarpeettomia vuokra- ja henkilöstökuluja? Stenalla on siihen ratkaisu.

VANHAT RÖNTGENKUVAT OIKEAAN ARVOONSA

Hoitoalan röntgenkuvien hyvin kehittynyt digitalisointi tekee vanhoista röntgenkuva-arkistoista yhä tarpeettomampia. Materiaalissa piilevän hopean arvo kattaa kuvien kierrätyksestä ja tuhoamisesta syntyvät kustannukset, mikä on hyvä syy karsia röntgenarkistoa perusteellisesti.

KUVIEN JA KUORIEN EROTTELU EI OLE ONGELMA

Kuoren sisällä olevan röntgenfilmin arvo kattaa jo toimitushetkellä hopean ja muovin käsittelykustannukset. Stena voi nykyisin erotella kuvat kuorista erikoisprosessin avulla, jolloin teidän ei tarvitse tehdä sitä itse. Voitte jättää kaiken materiaalin meille ja me hoidamme loput. Voimme myös tarvittaessa tulla keräämään röntgenfilmit kuljetuslaatikoihin.

EHDOTON LUOTTAMUKSELLISUUS

Kuoressa olevien röntgenfilmien käsittelyssä vaaditaan ehdotonta luottamuksellisuutta, jotta nimet tai mahdolliset potilasasiakirjat eivät joudu vääriin käsiin. Meillä on yli 40 vuoden kokemus röntgentoiminnan jätteiden hävittämisestä ja kierrättämisestä. Röntgenkuvien käsittelyssä on noudatettava ympäristöä säästävää kierrätystä koskevia erittäin tiukkoja vaatimuksia sekä täydellistä salassapitoa koko prosessin ajan.
Ota yhteyttä Stenan lähimpään toimipisteeseen, ja autamme teitä pääsemään eroon vanhasta arkistostamme. Annamme myös tarvittaessa lajittelutyötä koskevia neuvoja ja ohjeita.

Jaa tämä sivu