RAKENTAMINEN JA PURKUPALVELUT

1280_400_rakennusteollisuus_CompQual80.jpg

Tarjoamme räätälöidyt kierrätysratkaisut ja purkupalvelut rakennus- ja purkualan yrityksille alan eritysvaatimukset huomioiden.

Tarjoamme ratkaisuja, jotka säästävät aikaa, tilaa, työtä ja rahaa. Lajittelu- ja laitekoulutus järjestetään myös tarvittaessa.

Noudamme, lajittelemme ja kierrätämme metalli- ja rautaromut, vaaralliset jätteet, rakennusjakeen, puun, pahvin, energiajakeen, villan, muovin ja kipsin ympäristöystävällisellä tavalla.

Rakennuspuolen projekteissa on monesti kiireelliset aikataulut eikä tilaa jätteiden säilytykseen välttämättä ole. Purkupalvelujemme avulla voimme reagoida nopeasti toimittamalla oikeanlaiset kierrätysastiat ja järjestämällä niiden tyhjentämisen, mikä takaa toiminnan jatkumisen mutkattomasti.

Seuraamme säännöllisesti työmaiden kierrätysastetta omalta osaltamme ja toimitamme jätemääräraportit sovitusti.

Olemme mukana myös alan kehityshankkeissa, jotka edistävät ja helpottavat tuotteiden kierrätystä tulevaisuudessa.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.