Voima ja energia

1280x400_Voima-ja-energia_CompQual80.jpg

Tarjoamme ratkaisut kaikenlaisten voimantuotannossa käytettävien materiaalien ja laitteiden kierrätykseen. Huolehdimme purkutyöstä materiaaleidenne kierrätykseen ja jalostamiseen ympäristöä säästävällä ja kannattavalla tavalla.

Tehokkaat ja turvalliset ratkaisut

Asiantuntijamme räätälöivät yrityksellenne kierrätysratkaisun tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Tarjoamme palvelut PCB-näytteenotosta raportointiin ja purku-urakoihin. Yhdistämme ratkaisuissamme tehokkuuden ja kannattavuuden turvallisuuteen ja ympäristöhyötyihin. Luotettavana kumppanina takaamme teille taloudellisen turvallisuuden ja korkean turvallisuustason esimerkiksi riskianalyysin avulla. Yhteistyökumppaninamme hyödytte myös kokemuksestamme toimia yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa

Vapauta tilaa inventoimalla

Voimme tarvittaessa auttaa yritystänne poistamaan varastosta esimerkiksi käytöstä poistettuja sähkölaitteita, kaapeleita ja varaosia, jolloin tilaa vapautuu muuhun toimintaan. Saatte tarkan inventaariluettelon ja ehdotuksia siitä, mitä voidaan kierrättää tai mahdollisesti säästää myöhempää käyttöä varten.

 

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.