3M

1280x400_3M_CompQual80.jpg

3M on maailman innovatiivisimpia yrityksiä. Yli 70 maassa toimiva 3M tarjoaa laajan tuotevalikoiman ja kehittää ja markkinoi monenlaisia tuotteita tarralapuista ja Scotch-teipistä hengitys- ja kuulonsuojaimiin sekä hiomatuotteisiin. Yksi yrityksen tunnetuimmista tuotemerkeistä on Peltor, jonka kuulonsuojaimia käyttävät sekä ammattilaiset että yksityishenkilöt.

Yhtiö panostaa vahvasti kestävään kehitykseen. Yhteistyömme 3M:n kanssa on käsittänyt mm. tuotteiden kierrätystä ja kierrätystä helpottavaa suunnittelua, toisin sanoen panostusta kestävään kehitykseen jo tuotteen suunnitteluvaiheesta alkaen. Autoimme esimerkiksi 3M:ää purkamaan kaksi Peltor-kuulonsuojainmallia pienimpiin osiinsa selvittääksemme kupujen rakenteen ja niiden eri materiaalit.  Analyysimme pohjalta 3M:n tuotekehittelijät ja suunnittelijat keskittyvät nyt suunnittelemaan tulevaisuuden kuulonsuojaimia, jotka voidaan valmistaa energiaa ja resursseja säästäen sekä kierrättää mahdollisimman tehokkaasti.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.