3M

1280x400_3M_CompQual80.jpg

3M on maailman innovatiivisimpia yrityksiä. Yli 70 maassa toimiva 3M tarjoaa laajan tuotevalikoiman ja kehittää ja markkinoi monenlaisia tuotteita tarralapuista ja Scotch-teipistä hengitys- ja kuulonsuojaimiin sekä hiomatuotteisiin. Yksi yrityksen tunnetuimmista tuotemerkeistä on Peltor, jonka kuulonsuojaimia käyttävät sekä ammattilaiset että yksityishenkilöt.

Yhtiö panostaa vahvasti kestävään kehitykseen. Yhteistyömme 3M:n kanssa on käsittänyt mm. tuotteiden kierrätystä ja kierrätystä helpottavaa suunnittelua, toisin sanoen panostusta kestävään kehitykseen jo tuotteen suunnitteluvaiheesta alkaen. Autoimme esimerkiksi 3M:ää purkamaan kaksi Peltor-kuulonsuojainmallia pienimpiin osiinsa selvittääksemme kupujen rakenteen ja niiden eri materiaalit.  Analyysimme pohjalta 3M:n tuotekehittelijät ja suunnittelijat keskittyvät nyt suunnittelemaan tulevaisuuden kuulonsuojaimia, jotka voidaan valmistaa energiaa ja resursseja säästäen sekä kierrättää mahdollisimman tehokkaasti.

  • Jaa tämä sivu

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.