1280_400_Abloy_CompQual80.jpg

Kierrätämme Abloyn 150 toimipaikasta syntyvät hukkametallit kestävästi ja kannattavasti.

Yhteistyömme Abloyn kanssa on alkanut vuonna 2007. Kierrätämme valtakunnallisesti kaikkien Abloyn Suomen toimipisteiden, tehtaiden sekä ABLOY-valtuutettujen lukkoliikkeiden toiminnoista syntyvät hukkametallit. Autamme Abloyta saamaan heidän tuotannossaan syntyvän jätteen käytettäväksi uusien tuotteiden valmistuksessa. Stena hoitaa myös tiettyjen vaarallisten jätteiden pakkaamisen ja kuljettamisen sekä niiden vaatimat toimenpiteet Abloyn puolesta, jolloin he voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Lisäksi etsimme jatkuvasti parempia kierrätyskanavia Abloyn volyymimetallijätteille.

Koulutamme jatkuvasti Abloyn vastuuhenkilöitä, jotka vievät asioita omissa organisaatioissaan eteenpäin. Raportointi kuuluu olennaisena osana yhteistyöhön. Abloyn kanssa on luotu asiakkuuden hoitomalli, joka varmistaa jatkuvan yhteydenpidon ja toiminnan kehittämisen.

”Stena toimii sovitusti ja palvelu on laadukasta. Pidämme Stenan yhteyshenkilöiden kanssa säännöllisesti palavereja, joissa kehitämme toimintaa yhdessä. Stenan yhteyshenkilöt saa nopeasti kiinni, kun tarvitsemme apua kierrätykseemme”, kertoo Abloyn logistiikkainsinööri Mika Mertanen yhteistyöstä.

 

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. ASSA ABLOY on maailman johtava oviympäristöratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.