Kierrätysratkaisut talotekniikkatalo Arelle

1280_400_ARE_CompQual80.jpg

Kierrätystoiminnan kehittäminen vastuullisesti on tärkeä osa kumppanuutta.

Are on yli 100-vuotias edistyksellinen ja palveleva talotekniikkatalo. Aren koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet.

Vuonna 2015 alkaneessa yhteistyössä Stena kierrättää valtakunnallisesti Aren toimipisteiden metallit, vaaralliset jätteet ja sähkö- ja elektroniikkalaitteet.

Toimialapäällikkö Tapio Nieminen kertoo, että valtakunnallisena toimijana Arelle on tärkeää, että ympäristöasioissa heidän kumppaninaan on luotettava yritys, jolla on maanlaajuinen palveluverkko. Nieminen painottaa myös, että tärkeä osa yhteistyötä on toiminnan kehittäminen: Yhteistyössä Stena Recyclingin kanssa Arella on mahdollisuus kehittää jätteiden kierrätystä sekä vastuullisuutta ympäristöasioissa.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.