Hämeen Laaturemontti Oy

Hämeen Laaturemontti Oy tekee vuosittain yli 3600 kattoremonttia. Purkutöistä ja uusien kattojen valmistuksesta syntyy merkittävä määrä teräspeltiromua, joka kierrätetään nyt yhdessä uudeksi raaka-aineeksi.

Kierrätyksen seuranta valtakunnallisesti hallintaan

Olemme aloittaneet vastikään (2016) kierrätysyhteistyön Hämeen Laaturemontin kanssa. Yhteistyön myötä metallien kierrättäminen on keskitetty valtakunnallisesti Stenalle.  

Aiemmin Hämeen Laaturemontti kierrätti työmailtaan syntyvät hukkametallit useiden eri palveluntarjoajien kautta. Tämä aiheutti sen, että valtakunnallisen kierrätysprosessin sekä materiaalilaatujen ja -määrien seuranta oli työlästä ja epätarkkaa.

Kierrätysratkaisumme avulla Hämeen Laaturemontti varmistaa kaikkiin toimipaikkoihinsa ja remonttikohteisiinsa yhdenmukaisen ja helpon kierrätysmallin. Ratkaisumme sisältää mm. oikenlaiset keräilyastiat, materiaalien noudot toimipaikoista sovitusti, sekä selkeän ja luotettavan raportoinnin valtakunnallisella tasolla. Palvelun piiriin voi lisätä myös uusia toimipaikkoja jos toiminta laajentuu. Keskittämisen myötä aikaa säätyy, seuranta sujuu vaivattomasti ja kierrätys hoidetaan vastuullisesti.

  • Jaa tämä sivu