Vesivek Oy

1280_400_hameenlaaturemontti_CompQual80.jpg

Vesivek Oy tekee vuosittain yli 5000 kattoremonttia. Purkutöistä ja uusien kattojen valmistuksesta syntyy merkittävä määrä teräspeltiromua, joka kierrätetään nyt yhdessä uudeksi raaka-aineeksi.

Kierrätyksen seuranta valtakunnallisesti hallintaan

Olemme aloittaneet vuonna 2016 kierrätysyhteistyön Vesivekin kanssa. Yhteistyön myötä metallien kierrättäminen on keskitetty valtakunnallisesti Stenalle.  

Aiemmin Vesivek kierrätti työmailtaan syntyvät hukkametallit useiden eri palveluntarjoajien kautta. Tämä aiheutti sen, että valtakunnallisen kierrätysprosessin sekä materiaalilaatujen ja -määrien seuranta oli työlästä ja epätarkkaa.

Kierrätysratkaisumme avulla Vesivek varmistaa kaikkiin toimipaikkoihinsa ja remonttikohteisiinsa yhdenmukaisen ja helpon kierrätysmallin. Ratkaisumme sisältää mm. oikenlaiset keräilyastiat, materiaalien noudot toimipaikoista sovitusti, sekä selkeän ja luotettavan raportoinnin valtakunnallisella tasolla. Palvelun piiriin voi lisätä myös uusia toimipaikkoja jos toiminta laajentuu. Keskittämisen myötä aikaa säätyy, seuranta sujuu vaivattomasti ja kierrätys hoidetaan vastuullisesti.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.