1280_400_komas_CompQual80.jpg

Komasin tuotannossa syntyy sivutuotteena vuosittain noin 3 000 tonnia kierrätysromua.

Komas Oy on kotimainen teollisuuden yhteistyökumppani, joka valmistaa koneistettuja komponentteja, takeita, hydrauliikkaputkia sekä levyleikkeitä. Komasilla on noin 230 työntekijää ja toimipaikkoja Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla.

Kierrätysyhteistyö Stenan kanssa alkoi  heinäkuussa 2013.

kierrätysratkaisu KOMASILLE

  • Stenan kierrätysratkaisun avulla Komas varmistaa yhdenmukaisen ja helpon kierrätysmallin valmistusprosessista syntyvän metalliromun kierrättämiseksi.
  • Kierrätyratkaisu sisältää mm. oikeanlaiset keräysastiat, materiaalien noudot toimipaikoista sovitusti sekä selkeän ja luotettavan raportoinnin.
  • Komasin toimipaikat ovat keskittyneet kukin erilaisiin tehtäviin: koneistus, hydrauliikkaosien valmistus, takomo, levypalvelut. Tämä vuoksi palvelumme ovat räätälöity toimipaikan tai alueen tarpeiden mukaan.

Tuotannossamme syntyy sivutuotteena vuositasolla 3 000 tonnia kierrätysromua eri laaduissa. On tärkeää, että kierrätys on järjestetty sujuvasti ja kilpailukykyisesti ympäristöasiat huomioiden, Komasin hankintapäällikkö Eetu Pakkanen kertoo.

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.