Kierrätysratkaisu Komasille

1280_400_komas_CompQual80.jpg

Komasin tuotannossa syntyy sivutuotteena vuosittain noin 3 000 tonnia kierrätysromua.

Komas Oy on kotimainen teollisuuden yhteistyökumppani, joka valmistaa koneistettuja komponentteja, takeita, hydrauliikkaputkia sekä levyleikkeitä. Komasilla on noin 230 työntekijää ja toimipaikkoja Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla.

Kierrätysyhteistyö Stenan kanssa alkoi  heinäkuussa 2013.

kierrätysratkaisu KOMASILLE

  • Stenan kierrätysratkaisun avulla Komas varmistaa yhdenmukaisen ja helpon kierrätysmallin valmistusprosessista syntyvän metalliromun kierrättämiseksi.
  • Kierrätyratkaisu sisältää mm. oikeanlaiset keräysastiat, materiaalien noudot toimipaikoista sovitusti sekä selkeän ja luotettavan raportoinnin.
  • Komasin toimipaikat ovat keskittyneet kukin erilaisiin tehtäviin: koneistus, hydrauliikkaosien valmistus, takomo, levypalvelut. Tämä vuoksi palvelumme ovat räätälöity toimipaikan tai alueen tarpeiden mukaan.

Tuotannossamme syntyy sivutuotteena vuositasolla 3 000 tonnia kierrätysromua eri laaduissa. On tärkeää, että kierrätys on järjestetty sujuvasti ja kilpailukykyisesti ympäristöasiat huomioiden, Komasin hankintapäällikkö Eetu Pakkanen kertoo.

  • Jaa tämä sivu

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.