YLI 10-VUOTTA YHTEISTYÖTÄ OUNEVAN KANSSA

1280_400_Ouneva_CompQual80.jpg

Pitkän yhteistyömme myötä kustannustehokkuus Ounevalla on parantunut vastuullisella tavalla.

Ouneva Group on suomalainen 1972 perustettu perheyritys, josta on sähkökomponenttiensa kysynnän myötä kehittynyt vahva kansainvälinen järjestelmätoimittaja. 

Yhteistyömme Ounevan kanssa on alkanut vuonna 2004. Kierrätämme valtakunnallisesti kaikkien Ouneva Groupin toiminnoista syntyvät kierrätysmetallit. Paikallinen läsnäolomme takaa Ounevalle korkean ja joustavan palvelutason.

Tehtaanjohtaja Petri Silvennoinen toteaa kumppanuudestamme: Stenan kanssa on jatkuvasti kehitetty yhteistyötä, minkä avulla olemme saaneet parannettua kustannustehokkuuttamme. Stena on kierrätyksen ammattilainen ja yhteyshenkilöt auttavat nopeasti kierrätyksemme haasteissa.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.