Säästöjä ja ympäristöhyötyjä Inovynille

1280x400_Inovyn_CompQual80.jpg

Stenungsundissa toimivalla kemian alan yhtiöllä Inovynillä on erittäin kunnianhimoiset tavoitteet jätteiden resurssienkäsittelyn ja turvallisuuden suhteen. Kaikessa toiminnassa mottona on ”turvallinen ja vakaa toiminta”. Jätemäärän vähentäminen ja kierrätyksen lisääminen on olennainen osa yhtiön ympäristö- ja energiatyötä.

Yhteistyömme Inovynin kanssa on kokonaisratkaisu. Toimeksiantomme kattaa edistyksellisten keräyspisteiden hallinnoinnin, tehokkaamman jätteiden syntypaikkalajittelun ja yli 300 työntekijän ympäristökoulutuksen. Tulokset ovat ylittäneet odotukset! Yhteistyömme ansiosta Inovynin toiminta on tehostunut, mikä on tuottanut kustannussäästöjä jäteresurssien käsittelyssä.

Kun poltettava sekajäte voitiin lajitella ja uusiokäyttää, kustannukset muuttuivatkin tuloiksi. Samalla kierrätysaste nousi huomattavasti, mikä näkyy myös yhtiön ympäristöraportoinnissa. Lisäämällä puujätteiden syntypaikkalajittelua yhtiön kulut pienenivät.

Asiakasportaalin kautta yhtiöllä on erinomaiset mahdollisuudet jätevirtojen ja talouden valvontaan, mikä parantaa toimintaa ja helpottaa raportointia viranomaisille. Yhteistyö Stenan kanssa ja uudet kierrätysmenetelmät ovat saaneet työntekijöiden keskuudessa myönteisen vastaanoton ja herättäneet huomiota myös tiedotusvälineissä.

Inovynin puhdistamossa käsitellyistä jätteistä syntyy joka vuosi noin 1 500 tonnia lietettä. Inovyn tutkii nyt yhteistyössä meidän kanssamme täysin uusia mahdollisuuksia kehittää lietteenkäsittelyä. Pyrkimyksenä on vähentää aikaa vievää lietteen käsittelyä laitoksessa ja karsia pitkiä kuorma-autokuljetuksia.

Jaa tämä sivu

300 työntekijää on osallistunut ympäristökoulutukseen

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.