1280_400_tokmanni_CompQual80.jpg

Keräämme ja kierrätämme kuluttaja-asiakkaiden Tokmannin myymälöihin tuomat vanhat sähkö- ja elektroniikkalaitteet. Autamme Tokmannia toimimaan vastuullisesti ja kierrättämään laitteet lain vaatimusten mukaisesti.

Stena on kierrättänyt vähittäiskauppaketju Tokmannin sähkö- ja elektroniikkalaitteet jo vuodesta 2008. Kuluttajat voivat palauttaa rikkinäiset ja käytöstä poistetut laitteensa niitä myyviin myymälöihin. Stena järjestää keräilyyn liittyvän logistiikan sekä materiaalien kierrätyksen ja laitteista eroteltujen kierrätysmateriaalien toimittamisen teollisuudelle uusien tuotteiden valmistusta varten. Sähkö ja elektroniikkamateriaalia kerätään Tokmannin noin 160 myymälästä.

KIERRÄTtämisen TULEE OLLA HELPPOA

Haluamme kehittää yhteistyötämme jatkuvasti, ja tarjota tehokkaita kierrätyspalveluita niin Tokmannille kuin heidän asiakkailleenkin. On tärkeää, että kotitalouksien nurkissa lojuvat vanhat ja rikkinäiset, tai muuten vain käyttämättömät koneet ja laitteet, saadaan uudelleen kiertoon. Me yhdessä Tokmannin kanssa haluamme tehdä kierrättämisestä helppoa, ja edesauttaa elektroniikkalaitteista saatavien materiaalien kiertokulkua vatuullisella ja kestävällä tavalla. Yhteistyö on tuottanut tulosta, sillä kierrätykseen tulevien materiaalien määrät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Vuonna 2016 keräsimme sähkö- ja elektroniikkamateriaalia ennätykselliset yli 200 tonnia.

Olemme järjestäneet Tokmannin myymälöissä olevien kiinteiden kierrätyspisteiden lisäksi myös kampanjaluonteisia kiertäviä keräyksiä, joihin kuluttajat voivat tuoda sähkö- ja elektroniikkalaitteiden lisäksi myös metalliromua. Kampanjat ovat olleet menestyksekkäitä ja niiden toteutusta on tarkoitus jatkaa. 

Tokmannin turvallisuus- ja kiinteistöosaston päällikkö Seppo Tokola toteaa, että vuosien yhteystyö Stenan kanssa on sujunut hyvin. Hyvä palvelu, asioiden ripeä ja ammattimainen hoitaminen sekä Tokmannin erityistarpeiden huomioiminen tekevät kumppanuudesta toimivan.

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.