“Kierrätysmuovi on tulevaisuus”

Alamme vasta nyt ymmärtämään miten kierrätettyä muovia voidaan käyttää. Andreas Malmberg Trioplastilta kertoo Ajatuksia muovista -videolla, miten yritysten pitäisi alkaa käyttää kierrätysmuovia tuotteissaan ja varmistaa, että tuotteet ovat kierrätettäviä.

Ajatuksia muovista -videosarjassa puhutaan muovien kierrättämisestä, kiertotaloudesta ja materiaalien käsittelyyn liittyvien haasteiden ratkaisuista. Sarjassa eri alojen yritykset jakavat ajatuksiaan ja kokemuksiaan tästä ajankohtaisesta aiheesta.

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

LUE LISÄÄ


Tutkimus elektroniikkaromun sisältämistä muoveista

SenSoRe –tutkimushankkeessa testataan uusia teknologioita, joiden avulla elektroniikkajätteissä olevien muovien kierrätystä voidaan lisätä.

Lue lisää

Materiaalien suljettu kierto

Stena Recycling kutsui yhteistyökumppaneita ja asiakkaita ympäri Pohjois-Eurooppaa keskustelemaan muovin kierrättämisestä suljetussa kierrossa.

Lue lisää

Elektroniikkaromun muovi On arvokasta raaka-ainetta

Elektroniikka sisältää paljon muovia. Käytettyjen laitteiden ja niiden sisältämän muovin oikeanlainen käsittely ja talteenotto on erittäin tärkeää, kun tavoitteena on kehittää vastuullisesti toimivaa yhteiskuntaa.

Lue lisää
Jaa tämä sivu