IKEA luopuu fossiilisesta muovista vuoteen 2030 mennessä

Raaka-aineet ovat suuri ja tärkeä osa IKEAn arvoketjua, kun puhutaan päästöistä. Tässä Ajatuksia muovista -videolla Nina Fall kertoo IKEAn näkemyksen muovien tulevaisuudesta.

Ajatuksia muovista -videosarjassa puhutaan muovien kierrättämisestä, kiertotaloudesta ja materiaalien käsittelyn haasteiden ratkaisuista. Sarjassa eri alojen yritykset jakavat ajatuksiaan ja kokemuksiaan tästä ajankohtaisesta aiheesta.

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.

LUE LISÄÄ


Elektroniikkaromun muovi On arvokasta raaka-ainetta

Elektroniikka sisältää paljon muovia. Käytettyjen laitteiden ja niiden sisältämän muovin oikeanlainen käsittely ja talteenotto on erittäin tärkeää, kun tavoitteena on kehittää vastuullisesti toimivaa yhteiskuntaa.

Lue lisää

Materiaalien suljettu kierto

Stena Recycling kutsui yhteistyökumppaneita ja asiakkaita ympäri Pohjois-Eurooppaa keskustelemaan muovin kierrättämisestä suljetussa kierrossa.

Lue lisää

“Suuria mahdollisuuksia”

Mikä on kierrätetyn muovin rooli tulevaisuudessa? Andreas Malmberg Trioplastilta jakaa mietteitään kierrätysmuovista Ajatuksia muovista -videolla.

Lue lisää
Jaa tämä sivu