Elektroniikkaromun muovi On arvokasta raaka-ainetta

Elektroniikka sisältää paljon muovia. Käytettyjen laitteiden ja niiden sisältämän muovin oikeanlainen käsittely ja talteenotto on erittäin tärkeää, kun tavoitteena on kehittää vastuullisesti toimivaa yhteiskuntaa.

Elektroniikan sisältämiä muoveja voidaan erotella, jalostaa ja käsitellä erilaisilla prosesseilla Stena Nordic Recycling -kierrätyslaitoksellamme Ruotsin Halmstadissa. Siellä jalostamme vahojen laitteiden muoveista uusia arvokkaita raaka-aineita. Lopputuotteet ovat PS- ja ABS-muovia sekä PP-/PE-hiutaleita, joita voidaan käyttää esimerkiksi uuden elektroniikan valmistuksessa.

Elektroniikkajätteiden muovien asianmukainen käsittely voi olla yksi yrityksen liiketoimintatavoitteista – riippumatta siitä, onko yritys elektroniikan tuottaja vai käyttäjä. Lue lisää, miten kierrätyksen voi hallita asettamalla tavoitteet.

 

LATAA ESITYS: ELEKTRONIIKKALAITTEIDEN MUOVIT KIERTOON


 

HALUATKO TUTUSTUA PALVELUIHIMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.


 

LUE LISÄÄ

 
Jaa tämä sivu