Asiakasportaali

Asiakasportaalimme avulla saat kokonaiskuvan yrityksesi jätteiden hallinnasta ja yhteistyömme tuomista eduista. Seuranta on helppoa - näet portaalista tietoja esimerkiksi jätevolyymeista ja niiden kehityksestä. Tilastotietojen avulla voit tehostaa toimintaa ja tukea näin kestävän kehityksen työtänne.

ARVOKASTA TIETOA JÄTEHUOLLOSTA

Saat asiakasportaalista selkeän ja visuaalisen yleiskatsauksen jätetaseestanne ja kierrätyksestänne. Voit tarkistaa helposti mm. jätevolyymit sekä hyötykäyttö- ja käsittelykoodit.

Asiakasportaalin tarjoamien joustavien valintakriteerien avulla mm. eri jätelajien määriä on helppo seurata. Valitsemalla tietyt parametrit, kuten jätelajin, tuoteryhmän, ajanjakson tai noutopaikan, saatte nopeasti käyttöönne oikeat tiedot. Tällä tavalla on helppoa koota tilastotietoja erilaisiin raportteihin tai esimerkiksi yrityksen ympäristöselvitykseen.

Esimerkkejä asiakasportaalin sisällöstä:

  • Yksityiskohtaiset tilastot, yhdistettyinä tai laitos-/noutopaikkakohtaisina
  • Selkeät rahtikulut noudoista
  • Jätekoodit
  • Käsittelykoodit
  • Loppuselvitykset ja laskut (tilastot mukaan lukien)
  • Astiatyhjennysten tilaukset ja noutohistoriatiedot

liity nyt asiakasportaalimme käyttäjäksi

Haluatko liittyä asiakasportaalimme käyttäjäksi? Täytä yhteystietosi sivun oikeassa yläkulmassa olevalle lomakkeelle, niin luomme sinulle portaalitunnukset. Jos yrityksesi sisällä on useampi käyttäjä, eri henkilöille voidaan tarvittaessa määrittää myös eritasoiset käyttöoikeudet.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa portaaliin ja sen raportointiin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteystiedot: asiakaspalvelu@stenarecycling.fi

Jaa tämä sivu

käyttäjäksi asiakasportaaliin

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.