Kuljetuspalvelut

Luotettava kierrätysyritys

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä, ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita kuljetuspalveluita kautta Suomen. Kuljetuksissa huomioidaan asiakkaan toimipaikan ympäristön asettamat rajoitukset sekä asiakkaalta noudettavien materiaalien asettamat vaatimukset.

OPTIMOIDUT RATKAISUT

Optimoidut kuljetukset mahdollistavat yrityksellesi tehokkaan kierrätysratkaisun. Toimiva syntypaikkalajittelu ja asianmukaisten keräilyastioiden ja -lavojen käyttö luovat perustan optimaalisille kuljetuksille. Astioiden ja lavojen tyhjennykset voivat olla tarpeen mukaan kertaluontoisia, ilmoitusperusteisia tai jatkuvia.

luotettavat ja ympäristöystävälliset kumppanit

Stena edellyttää kuljetusliikkeiltään aina omien sertifikaattiensa mukaista toimintamallia. Stenan toiminnassa pyritään mahdollisimman tehokkaaseen kuljetusjärjestelmään, jotta ympäristökuormitus jäisi kuljetusten osin mahdollisimman vähäisiksi. Valitsemme mahdollisuuksien mukaan kuljetuskumppaniksemme ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon. Kaikilta kuljetusliikkeiltä edellytetään asianmukaisia lupia ja raportointivelvoitteiden täyttämistä. Kuljettajillamme on myös salassapitovelvollisuus.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.