Salassa pidettävien aineistojen turvallinen käsittely

1280x400_yksityisyys_CompQual80.jpg

Turvallisuutta ja tietoturvaa koskevat kasvavat vaatimukset asettavat suurempia vaatimuksia salassapidolle. Stena auttaa keräämään ja tuhoamaan tietosuoja-aineistot turvallisella ja varmalla tavalla. Tarjoamme salassa pidettävien asiakirjojen käsittelyyn Stena Sekretess -palvelun ja ainutlaatuisen Stena Mobil -asiakirjantuhoamiskonseptin

AINEISTOJEN MOBIILI TUHOAMISJÄRJESTELMÄ

Stena tulee toimipaikkaanne erikoisvalmisteisella kuorma-autolla ja tuhoaa tietosuoja-aineistot. Asiakas voi halutessaan olla paikalla asiakirjoja tuhottaessa. Tuhotut paperit kuljetetaan sen jälkeen lähimpään keräyspaperilaitokseen kierrätettäväksi.

JATKUVA TILAUS TAI AINA TARPEEN VAATIESSA

Jos asiakkaan toiminnassa syntyy jatkuvasti luottamuksellisia asiakirjoja, jotka pitää tuhota, Stena voi tarjota jatkuvan tilauksen kiinteään kuukausihintaan. Asiakkaan tiloihin sijoitetaan tällöin yksi tai useampia lukittavia tietosuoja-astioita, jotka Stena käy tyhjentämässä asiakkaalle sopivin säännöllisin väliajoin. Vaihtoehtona on käynti toimipaikassanne esimerkiksi silloin, kun haluatte poistaa arkistosta vanhaa materiaalia. Voitte pakata luottamuksellisen aineiston paperisäkkeihin tai pahvilaatikoihin. Molemmissa tapauksissa kaikki materiaali tuhotaan asiakkaan toimipaikassa.

Stena on jäsen NAID (National Association for Information Destruction) -järjestössä – NAID on salassapitoalan kansainvälinen edunvalvontajärjestö, jolla on yli 1 000 jäsenyritystä eri puolilla maailmaa.

Jaa tämä sivu

Yksi Stenan monista nerokkaista jäteratkaisuista on mobiili asiakirjantuhoamisjärjestelmä. Innovatiivinen kierrätysratkaisu on tulosta luovasta ajattelusta.