Sisäisen jätehuollon ulkoistaminen

B2B kierrätyspalvelut Suomessa

Kun Stena hoitaa jätehuollon kokonaan tai osittain, voitte keskittyä paremmin ydinliiketoimintaanne. Voimme yhdessä kehittää juuri teidän yritykseenne sopivan jätehuoltojärjestelmän.

KOKONAISUUDESTA HUOLEHTIMINEN

Kaikki jätehuollossa tarvittavat laitteet ja varusteet kuten puristimet, haihduttimet, jätemurskaimet ja kontit ovat meidän omistuksessamme. Me huolehdimme ja vastaamme laitteiden ja varusteiden toiminnasta. Stenan henkilöstö valvoo kierrätyslaitoksia sekä lajittelee, luokittelee, pakkaa, merkitsee ja kuljettaa kaikki jätteenne Stenan omiin yksiköihin jatkokäsittelyyn.

TEHOKKUUTTA LISÄÄVÄÄ KEVENNYSTÄ TOIMINTAAN

Stenan huolehtiessa jätehuollostanne, yrityksenne kiinteistä kustannuksista tulee muuttuvia, ja pystytte itse keskittymään paremmin oman toimintamme kehittämiseen. Stena käy yhdessä kanssanne läpi tuotantonne ja ehdottaa toimintaa tehostavia ratkaisuja.

TULOKSET MUSTAA VALKOISELLA

Kaikki toimintamme on mitattavissa. Määrittelemme yhdessä yrityksellenne tärkeät tunnusluvut, jolloin pystytte helposti valvomaan jäännösmateriaalienne kierrätysastetta ja jätehuollon vaikutuksia toimintaanne. Tunnuslukujen pohjalta pystymme yhdessä parantamaan ja kehittämään jätehuoltoanne.

Jaa tämä sivu

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Rekisteröitymällä Stena Metall Groupin digitaalisiin kanaviin, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Suostumus henkilötietojen käsittelyyn -sivulla kuvatulla tavalla.

Huom! Älä lähetä lomakkeen kautta meille henkilö- tai pankkitilitietoja tai muuta arkaluontoista tietoa. Jos sinun tulee toimittaa meille tämän tyyppistä tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi oikean toimitustavan.